Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Δεν μπορώ να το πιστέψω- Χρειάζομαι ψυχολογική υποστήριξη, όπως κι η κόρη μου» Λέει η μητέρα της 22χρονης παιδοκτόνου ΒΙΝΤΕΟ

thecaller Η μητέρα της 22χρονης που γέννησε μόνη και πέταξε το μωρό στον ακάλυπτο έσπασε τη σιωπή της και μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Τατ...

thecaller Η μητέρα της 22χρονης που γέννησε μόνη και πέταξε το μωρό στον ακάλυπτο έσπασε τη σιωπή της και μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.






«Το Σάββατο μία γειτόνισσα είδε το μωρό και ανέβηκε πάνω και μου λέει πως ένα μωρό είναι στο μπαλκόνι. Της είπα να δούμε και να χτυπήσουμε στο διαχειριστή. Ήρθε η αστυνομία μετά. Είδα το μωρό από κοντά και βοήθησα. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω, είμαι σοκαρισμένη», είπε η μητέρα της 22χρονης.

Μάλιστα, η μητέρα της φοιτήτριας ισχυρίζεται πως μιλούσε «για όλα» με την κόρη της, όπως τα τσιγάρα και τις σεξουαλικές επαφές...
Όπως είπε, είχε γνωρίσει και τον φίλο της κόρης της, όπως ισχυρίζεται το Tatiana Live και «»ένιωθε μια ασφάλεια όταν ήταν μαζί της».




«Δεν παραξενεύτηκα όταν η κόρη μου είπε πως θα γυρνούσε στην Αθήνα. Είπε να γυρίσει και να πηγαίνει στην Καλαμάτα στις εξεταστικές. Μάλλον αυτό ήταν μια δικαιολογία», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.
"Με την Άννα Μαρία ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Νομίζω ότι ήταν από τις πιο γλυκές συνωμοσίες της ζωής", είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: "Τα δημοσιεύματα δεν με πείραξαν γιατί είναι ένα κομμάτι της δημοσιότητας, μια πληροφορία που ανακυκλώνεται, όχι μόνο για εμάς, για όλα τα ζευγάρια. Σε κάποια από αυτό θα το πετύχεις... Εγώ θα μιλήσω μόνο για το τέρμα της σχέσης μου όταν υπάρχει αποτέλεσμα, όχι όταν είναι στη διαδικασία".



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.