Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εικόνα-σοκ: Μπετόβεργα «καρφώθηκε» στο μηρό 16χρονου (σκληρή φωτο)

neakriti Η φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις… Κόβει την ανάσα αλλά είναι αποκαλυπτική και αρκεί για να καταλάβει κάποιος πόσο τυχερός τελ...


neakriti Η φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις… Κόβει την ανάσα αλλά είναι αποκαλυπτική και αρκεί για να καταλάβει κάποιος πόσο τυχερός τελικά στάθηκε ο ανήλικος, στον μηρό του οποίου, νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης , του καρφώθηκε μία μπετόβεργα στο μηρό του 16χρονου που χθες είχε μια τραυματική εμπειρία στην προσπάθεια του να πηδήξει από τα κάγκελα του 6ου γυμνασίου Ηρακλείου.




Την φωτογραφία εξασφάλισε και αποκαλύπτει η ΚΡΗΤΗ TV μέσα από το χειρουργείο, όπου και εισήχθη το απόγευμα της Τετάρτης ο ανήλικος προκειμένου να του αφαιρεθεί το βαρύ αντικείμενο που αν και αποδείχτηκε μοιραίο, τελικά δεν στάθηκε ικανό να του κόψει το νήμα της ζωής του.







Σίγουρα και όπως αναφέρει και η διοίκηση του νοσοκομείου, επρόκειτο για μια πολύ σοβαρή περίπτωση με το νεαρό ωστόσο να αποδεικνύεται ιδιαίτερα τυχερός.

Και αυτό γιατί, γιατροί τα πήγαν περίφημα και όχι μόνο κατάφεραν να του βγάλουν το σίδερο, αλλά διαπίστωσαν επίσης, ότι δεν έχουν πειραχτεί τα υπόλοιπα όργανα του, ούτε αρτηρίες, ούτε αγγεία.

«Στάθηκε εξαιρετικά τυχερός ο ανήλικος .Το ξένο σώμα που είχε καρφωθεί στον μηρό του, αφαιρέθηκε ενώ αξίζει να τονιστεί και το γεγονός ότι όπως διαπίστωσαν και οι χειρουργοί , δεν είχαν πειραχτεί ούτε αρτηρίες, ούτε αγγεία. Μιλάμε πραγματικά για μια εξαιρετική περίπτωση με το νεαρό αγόρι να αποδεικνύεται τυχερός μέσα στην ατυχία του», ανέφερε στο neakriti.gr ο υποδιοικητής του νοσοκομείου κ. Φανιουργιάκης.

Πλέον ο ίδιος νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου και η κατάσταση της υγείας του παρακολουθείται χωρίς να εμπνέει ανησυχία.

Να σημειωθεί ότι χθες για τον απεγκλωβισμό του από τα κάγκελα του σχολείου στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση με την παρουσία πυροσβεστικής και την συνδρομή και την ΕΜΑΚ. Με πριόνια οι διασώστες έκοψαν τα κάγκελα, προκειμένου να απεγκλωβίσουν το νεαρό, όπως και έγινε και με το σίδερο να έχει καρφωθεί στο σώμα του να τον μεταφέρουν τάχιστα στο νοσοκομείο.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.