Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δώστε προσοχή και ΔΙΑΔΩΣΤΕ: Ψάχνουν οδηγό Opel Zafira που τραυμάτησε κι εγκατέλειψε μοτοσυκλετιστή στο Περιστέρι ΒΙΝΤΕΟ

lamiaReport: Το τροχαίο έγινε στο Περιστέρι, όπου ο ασυνείδητος οδηγός εγκατέλειψε τον δικυκλιστή τραυματισμένο. Οι δικοί του άνθρωποι και ...


lamiaReport: Το τροχαίο έγινε στο Περιστέρι, όπου ο ασυνείδητος οδηγός εγκατέλειψε τον δικυκλιστή τραυματισμένο. Οι δικοί του άνθρωποι και η Τροχαία αναζητούν τον οδηγό του Opel Zafira, που βλέπετε στις φωτογραφίες και στο βίντεο.





Πιο συγκεκριμένα στις 23 Φεβρουαρίου, λίγο πριν τις 15:00 το μεσημέρι, ο οδηγός του αυτοκινήτου που βλέπετε, χτύπησε και εγκατέλειψε δικυκλιστή στην οδό Φιλικών στο Περιστέρι. Ο δικυκλιστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά κατάγματα.





Το αυτοκίνητο, ένα Opel Zafira (χρώματος λευκό – γκρί) έχει καταγραφεί από δυο κάμερες, αλλά δεν διακρίνεται ο αριθμός κυκλοφορίας. Υπάρχει όμως σε εξέλιξη έρευνα για να βρεθούν και άλλες κάμερες που το έχουν καταγράψει να περνά εκείνη την ήμερα και ώρα από την περιοχή.

To συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει φιμέ παράθυρα, ενώ στο βίντεο που θα δείτε διακρίνεται και το χτύπημα στην αριστερή του πλευρά, αποτέλεσμα της σύγκρουσης.
Αν κάποιος είδε κάτι ή αναγνωρίζει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6948087359 ή να ενημερώσει το Τμήμα Τροχαίας Περιστερίου στο 210 5788600.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.