Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ούτε νεροπίστολο δεν αξίζει να πιάσουν αυτοί... όχι G3! Αυτό είναι το αποχαιρετιστήριο δώρο του Καμμένου στον Βίτσα!

Μπορεί η υποδοχή του νέου αναπληρωτή υπουργού Άμυνας Φώτη Κουβέλη από τον υπουργό Πάνο Καμμένο να ήταν αμήχανη -ακόμα δεν έχουν ξεπεραστεί ...


Μπορεί η υποδοχή του νέου αναπληρωτή υπουργού Άμυνας Φώτη Κουβέλη από τον υπουργό Πάνο Καμμένο να ήταν αμήχανη -ακόμα δεν έχουν ξεπεραστεί οι ένθεν κακείθεν διαξιφισμοί...- ωστόσο, το κλίμα ήταν απολύτως διαφορετικό για τον αποχωρούντα για το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρη Βίτσα.







Αντιθέτως, ο κ. Καμμένος τον αποχαιρέτησε θερμά και φρόντισε να του κάνει και ένα... απίστευτο δώρο αποχαιρετισμού, για να θυμάται τη θητεία του στο υπουργείο Άμυνας.


Το δώρο δεν ήταν άλλο από ένα ολοκαίνουργιο τουφέκι G3A3 το οποίο ο κ. Βίτσας δέχθηκε με πολλά χαμόγελα. Μάλιστα, στη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Βίτσας διηγήθηκε και μια ιστορία από τη θητεία του στο υπουργείο Άμυνας:




«Μια στιγμή ήταν όταν ήρθε ο Υπουργός, ο Πάνος Καμμένος, και μου λέει: αναλάβαμε το προσφυγικό και σε 15 μέρες πρέπει να έχουμε φτιάξει 5 hot spot κλπ. Εκεί αναδείχθηκε ότι οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, δεν είναι μόνο οργανωμένες, αυτό είναι το κεντρικό χαρακτηριστικό, αλλά και πως ό,τι πιάνουν στα χέρια τους με μεράκι και έχει να κάνει με την πατρίδα, το φέρουν σε πέρας.
Ο τρόπος με τον οποίο οργανώθηκε το όλο σύστημα, εντός κάποιων ωρών, από το Κέντρο Επιχειρήσεων μέχρι το άλλο Κέντρο Επιχειρήσεων και μέχρι την πραγματικότητα, το πώς δηλαδή θα γίνει στην πράξη, ήταν κάτι το εκπληκτικό. Αυτό θέλει ψυχή και καρδιά, πέρα από γνώση και υπολογισμό για το τι θα κάνεις. Αυτό αποδείχθηκε μετά το κλείσιμο των συνόρων, όταν θα έπρεπε να εκκενωθεί η Ειδομένη, όπου καταφέραμε να βρούμε κατάλυμα, ξαφνικά σε μια μέρα, για χιλιάδες ανθρώπους».





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.