Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα dna βαθιά στα νύχια της Δώρας! Δεν ανήκει στον Σοροπίδη!

Αξιοποιήσιμο γενετικό υλικό άγνωστου άνδρα, καθαρό και σε μεγάλη ποσότητα, υπήρχε τελικά στα νύχια της άτυχης εφοριακού που δολοφονήθηκε στ...


Αξιοποιήσιμο γενετικό υλικό άγνωστου άνδρα, καθαρό και σε μεγάλη ποσότητα, υπήρχε τελικά στα νύχια της άτυχης εφοριακού που δολοφονήθηκε στο Β’ Νεκροταφείο τον περασμένο Οκτώβριο.




Αυτό αναφέρεται στην έκθεση που παραδόθηκε στον Ανακριτή το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Μαρτίου από τον γενετιστή, μοριακό βιολόγο και δικαστικό πραγματογνώμονα, Γιώργο Φιτσιάλο.

Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας της Δώρας Ζέμπερη μετά το διορισμό του από τον Ανακριτή, ολοκλήρωσε την έρευνα του.





Το DNA που βρέθηκε στα νύχια της άτυχης Δώρας, ήταν τόσο βαθύ που δεν ξεπλύθηκε ούτε από το ίδιο της το αίμα!

Αυτό σημαίνει ότι έμεινε εκεί μετά από έντονη πάλη και όχι από ένα απλό άγγιγμα! Ο τεχνικός σύμβουλος εντόπισε κι άλλο DNA άγνωστου άνδρα σε άλλα πειστήρια.

Η οικογένεια της Δώρας με την εξέλιξη αυτή, ζητά μέσω της δικηγόρου Γιάννας Παναγοπούλου, να δρομολογηθεί νέα έρευνα για να βρεθούν, ίσως ανάμεσα και σε σεσημασμένους, οι κάτοχοι των διαφορετικών DNA που βρέθηκαν πάνω στο άγρια δολοφονημένο πτώμα.

Πηγή: anikolouli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.