Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εργαζόταν ως delivery και ήταν ευγενικός! Τι λένε στο Αγρίνιο για τον 30χρονο που ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια

thecaller: Από τα σύννεφα φαίνεται ότι έπεσαν οι γείτονες του 30χρονου, που συνελήφθη στο Αγρίνιο για σεξουαλική κακοποίηση μαθητών. ...


thecaller: Από τα σύννεφα φαίνεται ότι έπεσαν οι γείτονες του 30χρονου, που συνελήφθη στο Αγρίνιο για σεξουαλική κακοποίηση μαθητών.





Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr ο 30χρονος είναι παιδί χωρισμένων γονιών , έχει καταγωγή από το Δοκίμι και ζούσε μαζί με τον πάτερα του και τον αδελφό του. Ο δε πατέρας του εργάζονταν για χρόνια στο εξωτερικό και αγόρασε διαμέρισμα για τα παιδιά του σε πολυκατοικία στο Αγρίνιο στη συγκεκριμένη οδό όπου ο αποκαλούμενος από ορισμένα ΜΜΕ και “δράκος του Αγρινίου” ζούσε τουλάχιστον την τελευταία οκταετία.




Ο άλλος γιος, εργάζεται στην Κύπρο αυτό το διάστημα κι έτσι ο 30χρονος διέμενε εκεί με τον πατέρα του. Με την μητέρα του δεν υπήρχαν ιδιαίτερες επαφές και η ίδια δεν ήταν γνωστή στη γειτονιά

Η συμπεριφορά του χαρακτηρίζεται απόλυτα φυσιολογική. Γείτονες λένε πως ήταν ευγενικός, με καλούς τρόπους και με το χαμόγελο πάντα, ενώ πρόσεχε ιδιαίτερα το σώμα του και έκανε υγιεινή ζωή.

“Βέβαια δεν τον είχαμε δει ποτέ με κοπέλα, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Τίποτε το παράξενο δεν υπήρχε στην συμπεριφορά του, πέρα από την έγνοια που είχε να προσέχει τον εαυτό του.”, λέει συγκεκριμένα στο agriniopress.gr γείτονας του 30χρονου.

Γείτονες αναφέρουν ακόμη πως χθες Δευτέρα 5 Μαρτίου, βρέθηκαν στην οικία του αστυνομικοί, όπου όπως φαίνεται έγινε προσαγωγή του, για να αφεθεί λίγο αργότερα ελεύθερος.

Επέστρεψε στο σπίτι του το μεσημέρι μαζί με τον πατέρα του, για να συλληφθεί τελικά σήμερα το πρωί μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως έγινε και έρευνα στην οικία του για τυχόν υλικό αξιοποιήσιμο, αν και θεωρείται πως πιθανώς κάποια αρχεία ο ίδιος να τα έσβησε, μιας και η υπόθεση έχει γίνει γνωστή από την Παρασκευή. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο καλείται να το διαχειριστεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Γενικώς όμως δίνεται η εντύπωση μιας καθυστερημένης αντίδρασης από τις αστυνομικές αρχές, που και τις ιδιαιτερότητες του 30χρονου γνώριζαν εδώ και μήνες, ενώ η σοβαρή αναφορά για τις ασελγείς πράξεις σε βάρος δυο μαθητών, έγιναν προ ενός μηνός!

“Έχουμε πάθει σοκ…”




Στη γειτονιά του πάντα, άνθρωποι που τον γνώριζαν και τον έβλεπαν καθημερινά δεν πιστεύουν αυτά που μαθαίνουν, ενώ γυναίκες που είναι μητέρες δηλώνουν τρομοκρατημένες; ” Έχουμε πάθει σοκ….τα παιδιά μου, έχω αγόρια , θα μπορούσε να ήταν υποψήφια θύματά του… Θεέ μου ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω…”, λέει στο agriniopress..gr μητέρα-κάτοικος της γειτονιάς.

Άλλοι πάλι τονίζουν πως στο σπίτι του ο 30χρονος ανέβαινε αρκετές φορές με νεαρούς και έκανε παρέα μαζί τους, χωρίς όμως να φαίνεται οτιδήποτε το ύποπτο.

Άλλωστε, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η πλέον πρόσφατη ενέργεια του σε βάρος δυο ανήλικων μαθητών, που ήταν και η αφορμή των αποκαλύψεων, έγινε σε οικία γνωστού του και όχι στην δική του.

Ο 30χρονος εργάζονταν σαν ντελιβεράς σε γνωστό κατάστημα εστίασης κοντά στην οικία του. Μάλιστα, όπως προκύπτει από δηλώσεις του ιδιοκτήτη του καταστήματος στο agriniowebradio, υποχρεώθηκε να τον απολύσει πριν από ενάμιση μήνα περίπου, όταν δυο μητέρες του έκαναν παράπονα για την συμπεριφορά του απέναντι στα παιδιά τους.

Στο agriniopress.gr μίλησε και μια συμμαθήτρια του 30χρονου: “Είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων, χαμογελαστό και φιλότιμο θα έλεγα. Δεν θα μπορούσε ποτέ να σου περάσει από το μυαλό. Πολύ ήσυχο παιδί. Ευγενικός, καθαρός και περιποιημένος. Υπήρχαν άλλα παιδιά που ήταν “τερατάκια” στο σχολείο, αλλά όταν έμαθα ότι ήταν αυτός δεν μπορούσα να το πιστέψω και εκεί καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς να ξέρεις τι κρύβει ο καθένας μέσα του”, λέει χαρακτηριστικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.