Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το σπίτι-κολαστήριο, ο ξάδελφος...«δεσμοφύλακας» και οι δύο γυναίκες «κλειδιά» - Το χρονικό της πρωτοφανούς ομηρίας στο Ωραιόκαστρο

Μία πρωτοφανής υπόθεση ομηρίας, αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα, στο Ωραιόκαστρο. Ένας υπάλληλος του δήμου Ωραιοκάστρου στην τεχνική υπηρε...



Μία πρωτοφανής υπόθεση ομηρίας, αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα, στο Ωραιόκαστρο. Ένας υπάλληλος του δήμου Ωραιοκάστρου στην τεχνική υπηρεσία, κρατούσε τα ξαδέλφια του, μια γυναίκα και έναν άνδρα, φυλακισμένους για οκτώ μήνες μέσα στο σπίτι του.




Ο ρόλος της 23χρονης κόρης και η γυναίκα-συνεργός

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 58χρονος είχε καταφέρει να οδηγήσει τους συγγενείς του από τις Σέρρες που έμεναν, στο διαμέρισμά του στο κέντρο της πόλης από τα τέλη Ιουλίου του 2017. Με τη βοήθεια της 23χρονης κόρης του και μιας ακόμα γυναίκας που είχε ρόλο συνεργού, ακινητοποίησαν τα θύματα που είναι αδέλφια, με την απειλή όπλων.





Το μαρτύριο των δύο θυμάτων στο σπίτι όπου κρατούνταν όμηροι ήταν...βασανιστικό. Ο ξάδελφος τους, χρησιμοποιούσε χειροπέδες για να τους δέσει τα χέρια και ταϊρ απ για να τους δέσει τα πόδια και τους έλυνε μόνο το βράδυ όταν επέστρεφε στο σπίτι- κολαστήριο.

Με την απειλή βίας τους εξανάγκαζε να μεταβιβάζουν χρηματικά ποσά από τους τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρούν στους δικούς του και της κόρης του, εκβιάζοντας ότι θα κάνει κακό στην ξαδέλφη τους.

Συγκεκριμένα, πήγαινε τον 47χρονο σε διάφορα τραπεζικά καταστηματα και τον υποχρέωνε να κάνει τη μεταφορά των χρημάτων. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι κατάφερε να αποσπάσει, το ποσό των 81.000 ευρώ.

Ο δημοτικός υπάλληλος συνελήφθη από τους άνδρες του τμήματος ασφαλείας του δήμου Ωραιοκάστρου και οδηγήθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.