Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού την Παρασκευή - Διαβάστε αναλυτικά

Μεταβολή του καιρού την Παρασκευή με βροχές και καταιγίδες να αναμένονται σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με την αναλυτική πρόβλεψη της ΕΜΥ. Παρο...


Μεταβολή του καιρού την Παρασκευή με βροχές και καταιγίδες να αναμένονται σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με την αναλυτική πρόβλεψη της ΕΜΥ.

Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα δυτικά και κυρίως βόρεια ορεινά, ενώ ευνοείται και η μεταφορά σκόνης στα νοτιά.





Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:

Αττική




Καιρός: νεφώσεις και σταδιακά τοπικές βροχές. Βαθμιαία από το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί.

Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία έως 6 μποφόρ. Σταδιακά από τη νύχτα θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές οι οποίες από το μεσημέρι θα ενταθούν και πιθανώς να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.

Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς.

Θερμοκρασία: από 04 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Σταδιακά οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Σταδιακά από το βράδυ και από τα δυτικά δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: από -2 (μείον 2) έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια οπού από το βράδυ πιθανόν στο βόρειο Ιόνιο (κυρίως στην Κέρκυρα) και την Ήπειρο θα είναι τοπικά ισχυρές. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου και πρόσκαιρα το πρωί της δυτικής Στερεάς. Από το απόγευμα τα φαινόμενα στα νοτιά θα εξασθενήσουν και τη νύχτα θα σταματήσουν.

Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολική 6 με 7 και πιθανώς στο βόρειο Ιόνιο πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ. Σταδιακά από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος




Καιρός: νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές οι οποίες βαθμιαία θα ενταθούν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα νοτιά. Σταδιακά από τη νύχτα ο καιρός θα βελτιωθεί.

Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νοτιά έως 7 μποφόρ που σταδιακά από το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: νεφώσεις και βαθμιαία τοπικές βροχές.

Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και σταδιακά έως 7 μποφόρ. Βαθμιαία από τη νύχτα και από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 11 έως 19 και στην Κρήτη τοπικά έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία από τα βόρεια θα πυκνώσουν. Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν από το μεσημέρι και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες.

Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία 6 με 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.