Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... Ο εμπρησμός της Μητρόπολης Νεαπόλεως κι ο Ιερέας-μυστήριο!

vimaorthodoxias: Εμπρησμός Μητρόπολης Νεαπόλεως – Σε αρκετές κατευθύνσεις εστιάζονται οι υποψίες για την σημερινή εμπρηστική επίθεση στην Ι...


vimaorthodoxias: Εμπρησμός Μητρόπολης Νεαπόλεως – Σε αρκετές κατευθύνσεις εστιάζονται οι υποψίες για την σημερινή εμπρηστική επίθεση στην Ιερά Μητρόπολη. Συγκλονισμένη η ελληνική κοινωνία παρακολούθησε σήμερα ένα πρωτοφανές γεγονός, την εμπρηστική επίθεση από αγνώστους στο κτίριο της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.





Οι δράστες τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό με γκαζάκια στην είσοδο του Επισκοπείου με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό της Ιεράς Μητροπόλεως.
Σε επικοινωνία που είχε το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE με αρκετούς κατοίκους της περιοχής, αναφέρθηκε πως το σημερινό συμβάν μονάχα τυχαίο γεγονός δεν μπορεί να θεωρηθεί.





Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, που εικάζετε ότι οφείλεται η πρωτοφανούς βιαιότητος αυτή ενέργεια, οι ερωτώμενοι απάντησαν πως κατά την άποψή τους, κάτι που όπως προσέθεσαν όμως, είναι κοινό μυστικό στην ευρύτερη περιοχή και όλοι το γνωρίζουν, με την υπόθεση αυτή φέρεται να είναι συνδεδεμένος ένας Ιερέας ο οποίος εκδιώχθηκε προ μηνός από την Μητρόπολη Νεαπόλεως.

Οι λόγοι για τους οποίους εκδιώχθηκε, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες των κατοίκων, είναι εξαιτίας της ενασχόλησής του με τον παράνομο διαδικτυακό τζόγο.

Οι ίδιες μαρτυρίες κάνουν επίσης λόγο για το ότι ο εν λόγω κληρικός χρωστούσε γύρω στις 100.000 ευρώ, τα οποία όπως οι μαρτυρίες ισχυρίζονται, πήρε από Ιερό Ναό αλλά και δανεικά από πιστούς.

Οι δημοσιογράφοι του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE μεταφέρουν τις μαρτυρίες για το συμβάν ώς οφείλουν, χωρίς να υιοθετούν τις απόψεις που εκφράζονται.

Το ζήτημα είναι ιδιαζόντως σοβαρό και αναμένουμε σύντομα να διαλευκανθεί αυτό το απίστευτα βίαιο περιστατικό που δεν τιμά ένα κράτος δικαίου και δη μιας ευνομούμενης Ευρωπαϊκής Πολιτείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.