Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θύελλα αντιδράσεων από τους αστυνομικούς μετά το "άδειασμα" Τόσκα στην ΕΛ.ΑΣ - "Η κυβέρνηση θα θερίσει ό,τι έσπειρε"

Έντονες αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια στους κόλπους των συνδικαλιστικών ενώσεων της ΕΛΑΣ προκάλεσε η έκρηξη του Νίκου Τόσκα στο κεντρικό δ...


Έντονες αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια στους κόλπους των συνδικαλιστικών ενώσεων της ΕΛΑΣ προκάλεσε η έκρηξη του Νίκου Τόσκα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του real fm 97,8 κατά των αστυνομικών για το μπαράζ επιδρομών από κουκουλοφόρους στο κέντρο της Αθήνας που εντάσσεται στο πλαίσιο στήριξης του Κωνσταντίνου Γιατζόγλου που ζητά τη μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού.






«Δεν κρύβω καθόλου ότι είμαι και θυμωμένος και έχω δώσει αυστηρές οδηγίες στην Ελληνική Αστυνομία γιατί ενώ κατά καιρούς, έχω αναλάβει και εγώ προσωπικά ευθύνες ίσως παραπάνω από αυτές που αναλογούν, έχω δώσει συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ. καθώς έχει επιδείξει αρκετές σημαντικές επιτυχίες, ωστόσο, δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος με διάφορα περιστατικά που συνέβησαν το τελευταίο διάστημα. Και αναφέρομαι στην αντίδραση της Αστυνομίας γιατί πράγματι υπήρξαν αποτυχίες, υπήρξαν λανθασμένες ενέργειες, υπήρξαν και αδράνειες οι οποίες καυτηριάστηκαν και δόθηκαν συγκεκριμένες οδηγίες στους υπηρεσιακούς φορείς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τόσκας.




Θύελλα αντιδράσεων μετά το "άδειασμα" Τόσκα στην ΕΛ.ΑΣ

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρήγορης Γερακαράκος σχολιάζοντας τις δηλώσεις Τόσκα δήλωσε πως "η Κυβέρνηση θα θερίσει ό,τι έχει σπείρει" ενώ συμπλήρωσε λέγοντας ότι "θα περίμενα επιτέλους να ακούσω από κυβερνητικά χείλη ότι έχει δοθεί εντολή όλοι αυτοί που ελέγχονται σε καταστροφές να συλληφθούν είτε να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη".

"Νομίζω ότι η απογοήτευση του (Νίκου Τόσκα) δεν θα πρέπει να εκφραστεί δημόσια. Θα πρέπει να εκφραστεί εσωτερικά που δεν θα ξεφεύγει από τα όρια του γραφείου του" υποστήριξε μεταξύ άλλων στο enikos.gr ο πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας που ανέφερε επίσης πως "δεν είναι τόσο ωραία τα πράγματα όσο μέχρι τώρα μας παρουσίαζε και δεν ήταν".

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλιακμάνης δήλωσε πως "ο Έλληνας αστυνομικός δείχνει καθημερινά αυταπάρνηση. Δεν μπορούμε να ακυρώνουμε έναν ολόκληρο οργανισμό".



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.