Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το ΓΥΡΟ του ΚΟΣΜΟΥ κάνουν τα ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ μας...!!! Οι εικόνες ντροπής με τον Σαββίδη να οπλοφορεί στην Τούμπα

Οι εικόνες από τα όσα ακολούθησαν την ακύρωση του γκολ του Βαρέλα στο φινάλε του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ήδη κάνουν το γύρο του κόσμου με κα...



Οι εικόνες από τα όσα ακολούθησαν την ακύρωση του γκολ του Βαρέλα στο φινάλε του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ήδη κάνουν το γύρο του κόσμου με καυστικές αναφορές στις ηλεκτρονικές εκδόσεις των κορυφαίων μέσων για την εισβολή του... οπλοφόρου προέδρου του Δικεφάλου του Βορρά Ιβάν Σαββίδη.




Από τους πιο ήπιους τίτλους είναι αυτός της Equipe που τονίζει: "Διακοπή, απειλές και... κομφούζιο στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ", ενώ στο κείμενο γίνεται εκτενή αναφορά στην εισβολή Σαββίδη (με την υπενθύμιση ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι και πρώην βουλευτής του ρωσικού κοινοβουλίου).



Στην Ισπανική Marca, που ήταν από νωρίς δεύτερο θέμα, ο τίτλος του κειμένου είναι: "Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί για το ακυρωθέν γκολ στο 90'... με ένα όπλο"!


Παραμένοντας στην Ισπανία η As γράφει: "Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και με ένα όπλο εκφόβισε τον διαιτητή στον οποίο είπε "είσαι νεκρός".





Στην ηλεκτρονική έκδοση της gazzetta dello sport υπάρχει το βίντεο με το όλο σκηνικό που έχει τον τίτλο "Ελλάδα: Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί έχοντας όπλο"


Η "A Bola" αναφέρει με τη σειρά της: "Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εισέβαλε ένοπλος στον αγωνιστικό χώρο".


"ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Ένας πρόεδρος στον αγωνιστικό χώρο, ένα υποτιθέμενο όπλο κι ένας αγώνας που διακόπηκε", γράφει η επίσης πορτογαλική O'Jogo.


Η ιστοσελίδα maisfutbol τονίζει: "ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Διακοπή μετά από ακύρωση γκολ και από την εισβολή του ένοπλου προέδρου.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.