Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΛΜΑ και ζει... στα ΑΚΡΑ! Διάσημη τουρκάλα (:::) μανεκέν ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑ εμφανίζεται δημόσια μ΄ένα ΣΤΑΥΡΟ στο ΣΤΗΘΟΣ...!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης Μεγάλη αίσθηση προκαλούν στην Τουρκία οι δημόσιες εμφανίσεις της πασίγνωστης Τουρκάλας μανεκέν, Eliz Sak...


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης





Μεγάλη αίσθηση προκαλούν στην Τουρκία οι δημόσιες εμφανίσεις της πασίγνωστης Τουρκάλας μανεκέν, Eliz Sakuçoğlu, με ένα ενδεικτικό σταυρό στο στήθος της, στην σημερινή ισλαμική Τουρκία του Ερντογάν όπου επελαύνει το Ισλάμ και κάθε τι που υποδηλώνει κάτι το άπιστο είναι ύποπτο και καταδικαστέο.




Η εν λόγω Τουρκάλα μανεκέν στην τελευταία της εμφάνιση στην κοσμική Κωνσταντινούπολη και μάλιστα στο πλευρό ενός γόνου από τις πιο διάσημες τουρκικές οικογένειες μεγιστάνων, της οικογενείας των Sabancı, φορούσε προκλητικά ένα σταυρό στο στήθος της γεγονός που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Η Τουρκάλα μανεκέν κατάγεται από την Αντιόχεια της Τουρκίας, την γνωστή πατρίδα του Αποστόλου Παύλου και έχει πάρει, όπως αναφέρει και η ίδια, το όνομα της γιαγιάς της, (χριστιανική συνήθεια), η οποία για ένα διάστημα είχε ζήσει και στην Ελλάδα.

Το παράδειγμα της άραγε πόσοι μπορούν…

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.