Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άδειασαν ολόκληρα φορτηγά με τόνους από κοτόπουλα και γαλακτοκομικά προΪόντα στην Λάρισα...

Κανείς δεν αντιλήφθηκε τους δράστες που «σήκωσαν» με την ησυχία τους τόνους προϊόντων και σίγουρα τα μεταφόρτωσαν σε δικά τους φορτηγά στ...

chicken31

Κανείς δεν αντιλήφθηκε τους δράστες που «σήκωσαν» με την ησυχία τους τόνους προϊόντων και σίγουρα τα μεταφόρτωσαν σε δικά τους φορτηγά στον κόμβο Ομορφοχωρίου, επί της επαρχιακής οδού Λάρισας – Συκουρίου





Άδεια βρήκαν τα φορτηγά τους οι υπεύθυνοι δυο εταιρειών εμπορίας πτηνοτροφικών και γαλακτοκομικών προϊόντων αντίστοιχα, που στεγάζονται η μια δίπλα στην άλλη στον κόμβο Ομορφοχωρίου, επί της επαρχιακής οδού Λάρισας – Συκουρίου.




Κατά την διάρκεια της νύχτας της πέμπτης προς Παρασκευή, άγνωστοι διέρρηξαν τα φορτηγά και άρπαξαν όλο το φορτίο. Από αυτά της εταιρείας πουλερικών άρπαξαν πολύ μεγάλη ποσότητα προϊόντων και δεν άφησαν ούτε… πούπουλο, ενώ από αυτά της εταιρείας γαλακτοκομικών άρπαξαν φορτία με γάλα, γιαούρτι και άλλα προϊόντα.

Κανείς δεν αντιλήφθηκε τους δράστες που «σήκωσαν» με την ησυχία τους τόνους προϊόντων και σίγουρα τα μεταφόρτωσαν σε δικά τους φορτηγά. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας από τη Λάρισα ανέλαβαν την διερεύνηση της κλοπής «μαμούθ» και αναζητούν τα ίχνη των δραστών.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.