Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οικογένεια με ανήλικο στην Αλεξανδρούπολη θα διακινούσε ένα κιλό χασίς

Η επιχείρηση εξαρθρώθηκε από τη Δίωξη με τη βοήθεια του εκπαιδευμένου σκύλου Οικογενειακή επιχείρηση διακίνησης ναρκωτικών, στην οπο...


Η επιχείρηση εξαρθρώθηκε από τη Δίωξη με τη βοήθεια του εκπαιδευμένου σκύλου






Οικογενειακή επιχείρηση διακίνησης ναρκωτικών, στην οποία συμμετείχε και ένα ανήλικο παιδί, εξαρθρώθηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών μετά την αιφνιδιαστική έρευνα που έγινε από εκπαιδευμένο σκύλο ανιχνευτή στο σπίτι των τριών συλληφθέντων σε περιοχή της Αλεξανδρούπολης.





Ο τετράποδος αστυνομικός ξετρύπωσε τις πέντε νάιλον συσκευασίες που είχε κρυμμένες η οικογένεια και περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 38,4 γραμμαρίων, με αποτέλεσμα να συλληφθούν τα μέλη της, ένας 28χρονος, μια 34χρονη γυναίκα και ένα 16χρονο αγόρι που οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης και τους ασκήθηκε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Στα σπάργανα βρισκόταν η μικρή χασισοφυτεία που καλλιεργούσε μέσα σε πλαστικές γλάστρες στο σπίτι του σε περιοχή της Πιερίας, ένας 39χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί ξερίζωσαν και κατέσχεσαν τα 20 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 0,12 εκατοστών και οδήγησαν τον δράστη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης, κατηγορούμενο για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Στην Κέρκυρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 62χρονος Έλληνας, μετά από έρευνα που έγινε στην κατοικία του όπου κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 41 γραμμαρίων και δύο ζυγαριές ακριβείας. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.