Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΜΑΣΑΜΕ... Οι σκοπαινοί έβγαλαν και το άγαλμα του Μεγαλέξανδρου και τις εσωτερικές πινακίδες από το αεροδρόμιο τους...!!

Όπως είχαμε αποκαλύψει από το stoxos.gr πριν δυό μέρες... αυτά παρέμεναν... Αλλά ούτε τώρα που τα κατέβασαν τσιμπάμε... Καμιά υποχώρηση στ...

Αποκαθηλώθηκε το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου από το αεροδρόμιο των Σκοπίων

Όπως είχαμε αποκαλύψει από το stoxos.gr πριν δυό μέρες... αυτά παρέμεναν... Αλλά ούτε τώρα που τα κατέβασαν τσιμπάμε... Καμιά υποχώρηση στους σλαβοαπατεώνες...




Απομακρύνθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης (28/2) το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, έφιππου στον Βουκεφάλα, που βρισκόταν στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου των Σκοπίων.

Είχε προηγηθεί η απόφαση της κυβέρνησης των Σκοπίων για μετονομασία του αεροδρομίου από «Αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος» σε «Διεθνές Αεροδρόμιο Σκοπίων» και η αφαίρεση των μεταλλικών πινακίδων στην οροφή του αεροδρομίου, στις οποίες αυτό αναφερόταν με την προηγούμενη ονομασία του (Μέγας Αλέξανδρος).


Το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ύψους 1,5 μέτρου, που βρισκόταν στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου των Σκοπίων, είχε τοποθετηθεί το 2011 και αποτελούσε δωρεά της τουρκικών συμφερόντων εταιρίας "TAV", η οποία από το 2010 διαχειρίζεται το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας των Σκοπίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.