Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κασόνια να ετοιμάζεις... «Ως το βράδυ θα πέσει το Αφρίν»... Αυτό νομίζει ο Ερντογάν

Ο Erdoğan μιλώντας κατάτη διάρκεια ενός meeting μ΄επικεφαλείς συνοικιών (muhtars) στην Άγκυρα προανήγγειλε την πτώση του συριακού Αφρίν. ...


Ο Erdoğan μιλώντας κατάτη διάρκεια ενός meeting μ΄επικεφαλείς συνοικιών (muhtars) στην Άγκυρα προανήγγειλε την πτώση του συριακού Αφρίν. « Ελπίζω ότι μέχρι αποψινό βράδυ το Αfrin θα πέσει ολοκληρωτικά ». »Και πρόσθεσε ότι θα « εξολοθρεύουμε τους τρομοκράτες στο Αφρίν και ομοίως και στο Μanbij.





Τοιουτοτρόπως θα προβούμε στην εξολόθρευση των τρομοκρατών από τ΄Αντολικά του Ευφράτη ως τα σύνορα στο Βόρειο Ιράκ.. » »Δραττόμενοι κάθε ευκαιρίας τις εστίες της τρομοκρατίας στο Β Ιράκ.Θα επιτεθούμε σύντομα με τρόπο πιο επιθετικό όπου βρίσκονται οι τρομοκράτες. ». « Επιδεικνύουμε ευαισθησία.





κοιτάξτε αυτή τη στιγμή τους πολίτες εκκενώθηκαν από το Αφρίν μέσω οχημάτων από τους ανθρωπιστικούς διαδρόμους. »Σήμερα στην 54η ημέρα της επιχείρησης Κλάδος Ελαίας περί τους 3.500 τρομοκράτες εξουδετερώθηκαν και μια εδαφική έκταση περί τα 1 300 km2 απελευθερώθηκε από τους τρομοκράτες. »

O Toύρκος ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου που χθες μίλησε για τουρκοαμερικανική συμφωνία επί κουρδικού είπε ότι η προκαθορισμένη συνάντηση με την αμερικανική πλευρά στις 19 Μάρτη που θα όριζε τις λεπτομέρειες του τελικού σχεδίου μεταφέρθηκε λόγω της αποπομπής του Tillerson. Αnadolu

dimpenews.com



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.