Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ο Θεός μου χάρισε μια δεύτερη ζωή, μια δεύτερη ευκαιρία για να γίνω καλύτερος άνθρωπος» ΒΙΝΤΕΟ: Ο Ηλίας Βρεττός μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα

Για την πρόσφατη περιπέτεια του μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου ο Ηλίας Βρεττός. Όπως είναι γνωστό ο...


Για την πρόσφατη περιπέτεια του μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου ο Ηλίας Βρεττός. Όπως είναι γνωστό ο δημοφιλής τραγουδιστής έπεσε θύμα τροχαίου και υποβλήθηκε σε τρία χειρουργεία.





Ο Ηλίας Βρεττός μίλησε για τις συνθήκες του τροχαίου, το περιβόητο "λευκό βαν", την αγάπη του κόσμου και την πίστη του στο Θεό.




"Έφτασα κοντά στον θάνατο", τόνισε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής και πρόσθεσε: "Αυτό το ατύχημα με έχει ταρακουνήσει όχι μόνο σωματικά, πολύ περισσότερο ψυχολογικά. Είμαι κάτι παραπάνω από βέβαιος ότι υπάρχει Θεός και ότι αυτός ο Θεός που υπάρχει, με έσωσε και μου χάρισε μια καινούρια ζωή και θέλω πραγματικά να εκμεταλλευτώ αυτή τη δεύτερη ζωή, τη δεύτερη ευκαιρία για να γίνω καλύτερος άνθρωπος και να διορθώσω τα λάθη που έκανα πριν".

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε ο Ηλίας Βρεττός στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου:








Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.