Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ δεν θα χτυπήσουν στον ΕΒΡΟ γιατι θα γεμίσει με τα ΠΤΩΜΑΤΑ τους το ποτάμι... Αλλά θα προκαλέσουν ΣΟΚ στο ΑΙΓΑΙΟ...!!!

http://veteranos.gr_ Πολλά ακούγονται και πολλά λέγονται, αλλά απο τα λίγα που καταλαβαίνουμε οι Τούρκοι ακολουθούν κατά γράμμα την μέθοδο...



http://veteranos.gr_ Πολλά ακούγονται και πολλά λέγονται, αλλά απο τα λίγα που καταλαβαίνουμε οι Τούρκοι ακολουθούν κατά γράμμα την μέθοδο του «ΣΟΚ» πριν επιχειρήσουν κάτι που θα αλλάξουν τα δεδομένα στην Περιοχή!





Κανείς Στρατιωτικός ακόμη και πλέον χαρτογιακάς δεν πιστεύει οτι οι Τούρκοι μπορούν να περάσουν τον Έβρο και δεν το επιχειρήσουν παίρνοντας το ρίσκο να γεμίσουν το Ποτάμι με πτώματα!




Η Καταστροφή του Ανθού των Τουρκικών Δυνάμεων δεν είναι στα σχέδια του Τούρκου Προέδρου ,ούτε έχει σκοπό να χτυπήσει κάπου που δεν είναι απολύτως σίγουρος οτι θα το πετύχει με τις λιγότερες απώλειες !

Αν πιστέψουμε τα σενάρια που λένε οτι οι Τούρκοι πήραν εντολή από την Άγκυρα να μεταφέρουν τους Έλληνες Στρατιωτικούς στην Ανδριανούπολη και να τους πάρουν από το στρατό, μεταφέροντας τη ευθύνη στην Στρατοχωροφυλακή που ελέγχεται αποκλειστικά απο τον Ερντογάν και τον Υπουργό Εσωτερικών …Τότε τα πράγματα αλλάζουν !

Αν θυμηθούμε οτι μετά την επικοινωνία του Έλληνα Α/ΓΕΕΘΑ με τον Τούρκο Στρατηγό Ακάρ που ζήτησε χρόνο για να ενημερωθεί ,φαίνεται ξεκάθαρα οτι ο σχεδιασμός ήταν εκτός του Γενικού Τουρκικού Επιτελείου !

Όμως απο τα γεγονότα μας δίνεται η εντύπωση οτι οι Τούρκοι ακολουθούν την Αμερικάνικη μέθοδο του ΣΟΚ… και αν αποφασίσουν να χτυπήσουν θα είναι να αλλάξουν τα δεδομένα στο Αιγαίο και την «Άλωση της Φτώχειας» που είχε πει κάποτε ένας Τούρκος Πολιτικός !

Το χτύπημα θα είναι τέτοιο που θα αναγκαστούμε να συρθούμε σε διαπραγματεύσεις με πρόταση άλλης χώρας πριν προλάβουμε να αντιδράσουμε δυναμικά …

Αν περιμένουμε να πάρουν ποτέ απόφαση οι Κυβερνώντες και αν αναλύσουμε τις δηλώσεις τους τελευταία στον τύπο, δείχνουν οτι κάτι «Περιμένουν και προσπαθούν να το αποτρέψουν…»

Άγνωστο είναι τι θα παιχθεί στο Αιγαίο και που αλλά δεν θα είναι η πρώτη φορά που οι Τούρκοι θα προσπαθήσουν να μας πιάσουν στον ύπνο ….! 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.