Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Μαρίνος Αντύπας δολοφονήθηκε από... κερατωμένο σύζυγο όχι από τους τσιφλικάδες... Βέβαια, εδώ κι έναν αιώνα άλλα λέει η προπαγάνδα των μπολσεβίκων

Ακόμα και τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης είναι ικανή να αλλάξει η Προπαγάνδα των Μπολσεβίκων: Για παράδειγμα, επανειλημμένως έχουμε τονίσ...


Ακόμα και τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης είναι ικανή να αλλάξει η Προπαγάνδα των Μπολσεβίκων: Για παράδειγμα, επανειλημμένως έχουμε τονίσει εδώ στον «Στόχο» ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει αποφανθεί (1966) πως ο Γρηγόρης Λαμπράκης σκοτώθηκε από τροχαίο και δεν δολοφονήθηκε.






Γι’ αυτό και ο «οδηγός του τρίκυκλου» Σπύρος Γκοτζαμάνης έφαγε μόνο 12 χρόνια φυλακή και όχι ισόβια στην δίκη που έγινε εν πλήρει Δημοκρατία το 1966, ένα χρόνο πρίν την 21η Απριλίου. ΚΙ ΟΜΩΣ: Εδώ και 54 χρόνια, η Αριστερή Προπαγάνδα έχει πείσει τους Έλληνες πως ο Γρηγόρης Λαμπράκης (στενός συνεργάτης του Κατοχικού Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Λογοθετόπουλου) δολοφονήθηκε από την Κακιά Δεξιά!..




Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τον «Ήρωα της Αγροτιάς» Μαρίνο Αντύπα (1872-1907) που τάχα δολοφόνησαν οι τσιφλικάδες σαν χθές 8 Μάρτη, εξ ού και η μεγάλη χθεσινή διαδήλωση των Αγροτών από την Κρήτη που αναστάτωσε την Αθήνα. Αν ψάξετε την Wikipedia ή οποιαδήποτε ελληνική εγκυκλοπαίδεια, θα δείτε ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει αποφανθεί αμετάκλητα πως ο Μαρίνος Αντύπας δολοφονήθηκε στον Πυργετό της Λάρισας (8 Μαρτίου 1907) από τον συνεπιστάτη Ιωάννη Κυριακό, επειδή πήγε να του πηδήξει την γυναίκα!.. Κυριακός και Αντύπας ήσαν οι δύο επιστάτες στο τσιφλίκι του θείου του Αντύπα, Γεώργιου Σκιαδαρέση, πλούσιου Έλληνα της Ρουμανίας.

Στην Δίκη, ο Κυριακός αθωώθηκε για τον φόνο, διότι οι δικαστές έκριναν πως βρισκόταν εν αμύνη για να προστατέψει την τιμή της γυναίκας του!.. Πώς, λοιπόν, θεωρείται Ήρωας των Θεσσαλών Αγροτών ο Κεφαλλονίτης Μαρίνος Αντύπας, ο οποίος σκοτώθηκε γιατί ήθελε να «φάει» την γυναίκα κάποιου άλλου; Προφανώς, έχουμε κι εδώ μια υπόθεση απάτης, όπως τόσες και τόσες φορές στην Ελληνική Ιστορία: Βλέπε Αρμόδιο και Αριστογείτονα που θεωρήθηκαν τυραννοκτόνοι ενώ σκότωσαν τον γιό του Πεισιστράτου για ερωτικούς λόγους, τον Γρηγόρη Λαμπράκη που η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει αμετάκλητα αποφανθεί ότι πήγε από Τροχαίο, τον Νίκο Μπελογιάννη που εκτελέστηκε ως Προδότης της Ελλάδος (1952) και σήμερα τον τιμά η Βουλή των Ελλήνων κλπ.




ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ!..

Το χειρότερο είναι άλλο: Στα αφιερώματα για τα 110 χρόνια από την «δολοφονία» του Μαρίνου Αντύπα που έκανε χθές η Κρατική Τηλεόραση, διάφοροι μπολσεβίκοι ιστορικοί και εκπαιδευτικοί βγαίνανε και λέγανε (εκπομπή Χρήστου Βασιλόπουλου κλπ.) πως επί Τουρκοκρατίας, δηλαδή πρίν την ενσωμάτωση της Θεσσαλίας το 1881, οι Θεσσαλοί Αγρότες περνούσαν καλύτερα από όσο με τους Έλληνες. Κι αυτό γιατί οι Τούρκοι αφέντες δεν τους φορολογούσαν τόσο στυγνά όσο οι Έλληνες, δεν τους πηδούσαν τις γυναίκες όπως οι Έλληνες τσιφλικάδες και γενικά τους φερόντουσαν απείρως ανθρωπινότερα!

ΣΑΣ ΛΕΕΙ τίποτα αυτό; Θυμάστε το ντοκυμαντέρ του «Σκάϊ» για το 1821, όπου ο παρουσιαστής Πέτρος Τατσόπουλος μάς έλεγε και μάς ξανάλεγε πως οι Ρωμιοί περνούσαν καλύτερα κάτω από τον ζυγό των Τούρκων; Ακόμα και σε ιστορικές εκπομπές η Ανθελληνική Προπαγάνδα των Μπολσεβίκων πάει σύννεφο…

"Εφημερίδα Στόχος



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.