Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μπορεί κάποιοι να «διαβεβαίωσαν» μπροστά στον Πάκη…Αλλά αυτοί εδώ Ορκίστηκαν Ενώπιον Θεού στην Πατρίδα!

ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ : Κάποιοι που Ηγούνται της Πολιτικής Ηγεσίας του Στρατεύματος μπορεί να «διαβεβαίωσαν» σήμερα ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρ...


ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ: Κάποιοι που Ηγούνται της Πολιτικής Ηγεσίας του Στρατεύματος μπορεί να «διαβεβαίωσαν» σήμερα ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας και των Πολιτικών Αρχών (μες στη καλά χαρά ) …Αλλά ετούτοι εδώ Ορκίστηκαν!




Ορκίστηκαν να Φυλάξουν την Πατρίδα ενώπιον Θεού και Ανθρώπων και με τις Ευλογίες των Λειτουργών της Εκκλησίας μας …Δεν είναι γνωστοί ,δεν είναι επώνυμοι ,ούτε και έχουν αξιοπρεπή ζωή όπως δικαιούνται άπαντες οι Πολιτικοί που έχουν δήθεν και την «ευθύνη» !




Αλλά αυτοί θα ζούνε όμως αιώνια στις Καρδιές των Ελλήνων και θα τους μνημονεύουν …Θα περπατούν σαν του Δροσουλίτες το Χάραμα και θα κάνουν τον κάθε Πατριώτη να σταυροκοπιέται σαν τους ανταμώσει πηγαίνοντας στο Χωράφι του ..

Αλλά και άκόμα ΄σαν θα φύγουν Οριστικά από τη ζωή ,οι δικοί τους άνθρωποι τους αποχαιρετούν με Τραγούδια και τους εύχονται καλήν Αντάμωση…Γιατί αυτοί εδώ είναι οι Έλληνες Πατριώτες, που τρώνε Μαύρο ψωμί με ξύδι και λάδι Ελιάς …





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.