Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ... Μαζί με την Ελληνική Σημαία έκαψαν και την αλβανική οι σλαβοσκοπιανοί...

Οι Σλάβοι διαδηλωτές χθες το βράδυ στα Σκόπια, εκτός από την ελληνική σημαία, έκαψαν επίσης και την αλβανική σημαία, ως σύμβολο της εξέγ...


Οι Σλάβοι διαδηλωτές χθες το βράδυ στα Σκόπια, εκτός από την ελληνική σημαία, έκαψαν επίσης και την αλβανική σημαία, ως σύμβολο της εξέγερσης τους στις διαπραγματεύσεις για το ζήτημα του ονόματος, γράφει αλβανικό δημοσίευμα των Σκοπίων.




«Η διαδήλωση που οργανώθηκε από εθνικιστικές και σοβινιστικές οργανώσεις ήταν κατά της αλλαγής του ονόματος του κράτους, αλλά δεν ξεχνούν να δείξουν και το μίσος που έχουν για τους Αλβανούς.




Σε κάθε ευκαιρία προσβάλουν συνεχώς και κοροϊδεύουν τα σύμβολα του αλβανικού λαού, αλλά δεν ‘βγαίνουν’ στη δημοσιότητα γιατί οι κυβερνητικές αρχές φιμώνουν τις ειδήσεις αυτές στα μέσα ενημέρωσης», γράφει η TetovaPress.

Πηγή πληροφόρησης των Αλβανών έγινε η ελληνική τηλεόραση ‘Star’ που είχε ρεπορτάζ από τη διαδήλωση στα Σκόπια κατά της ενδεχόμενης συμφωνίας για το όνομα, όπου μετά την ελληνική σημαία, κάηκε και η αλβανική εθνική σημαία.

Η Ελλάδα αντέδρασε έντονα και η αστυνομία των Σκοπίων συνέλαβε τον άνδρα που έκαψε την ελληνική σημαία.

Ενώ η Αλβανική Πρεσβεία, ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα, έβαλαν το κεφάλι τους στην άμμο σαν την στρουθοκάμηλο και σώπασαν.

Τα αλβανικά πολιτικά κόμματα, βουλευτές και οι ενώσεις UCK στα Σκόπια κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου ή πιο συγκεκριμένα σκέφτονται πώς να βολευθούν σε καμιά κρατική υπηρεσία.

(Στοιχεία από tetovapress.com, news-start.info)
--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.