Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ... Αυτά δίνει η Αστυνομία ότι βρεθηκαν στα σπίτια των συλληφθέντων για «ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ τρομοκρατία»

. Φωτογραφίες από τα ευρήματα που κατασχέθηκαν της επιχείρησης κατά την οποία συνελήφθησαν μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης «Combat 18 Hellas...

.

Φωτογραφίες από τα ευρήματα που κατασχέθηκαν της επιχείρησης κατά την οποία συνελήφθησαν μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης «Combat 18 Hellas».






Η οργάνωση ετοίμαζε εντυπωσιακό χτύπημα με βόμβα ANFO, (50 κιλά νιτρικής αμμωνίας, όπως προκύπτει από τα ευρήματα της Αντιτρομοκρατικής.




Συνολικά έχουν συλληφθεί 11 άτομα.
 
Οι αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής εκτιμούν ότι κατάφεραν καίριο πλήγμα σε δύο νεοναζιστικά μορφώματα, την Combat 18 Hellas αλλά και τους Ανένταχτους Μαιάνδριους Εθνικιστές. Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται και ηγετικά στελέχη.

Οι αστυνομικοί μέσα στα σπίτια που διερεύνησαν βρήκαν εκτός από τα 50 κιλά νιτρικής αμμωνίας, πρώτη ύλη δηλαδή για την κατασκευή βόμβας ANFO, πλήθος κροτίδων, βιβλία και φυλλάδια ακροδεξιού περιεχομένου,σύμβολα (σημαίες ακροδεξιού συμβολισμού), ψηφιακά πειστήρια, μαχαίρια, σπαθί και σουγιάδες, αντιασφυξιογόνο μάσκα, ρόπαλα και σιδερογροθιές, κυνηγετικά όπλα,φιαλίδια βουτανίου και μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Έτσι, οδηγούνται στο συμπέρασμα ότι εκτός από εντυπωσιακό χτύπημα με βόμβα ANFO, ετοίμαζαν και μπαράζ επιθέσεων σε αντιεξουσιαστικά στέκια, συλλογικότητες και χώρες που συναθροίζονται μετανάστες.

Δείτε φωτογραφίες από τα ευρήματα:










































Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.