Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ... Εκτάκτως η υπουργός Άμυνας των Σκοπίων στην Άγκυρα! Με ποιόν συναντήθηκε – Τι συζήτησαν

Ενώ οι διαπραγματεύσεις με τα Σκόπια βρίσκονται στο πιο λεπτό σημείο καθώς και οι δυο πλευρές παρουσίασαν τις απόψεις τους, η υπουργός ...


Ενώ οι διαπραγματεύσεις με τα Σκόπια βρίσκονται στο πιο λεπτό σημείο καθώς και οι δυο πλευρές παρουσίασαν τις απόψεις τους, η υπουργός Άμυνας των Σκοπίων, Radmila Şekerinska, μετέβη εκτάκτως στην Άγκυρα όπου και συναντήθηκε με τον Τούρκο πρωθυπουργό, Μπιναλί Γιλντιρίμ.






Όπως αναφέρουν τα τουρκικέ ΜΜΕ, η Σκοπιανή υπουργός Άμυνας συζήτησε την περαιτέρω στρατιωτική στήριξη της Τουρκίας στα Σκόπια σε θέματα οπλικών συστημάτων και χορήγησης κονδυλίων για την σκοπιανή άμυνα.

Από τουρκικής πλευράς η Τουρκία για άλλη μια φορά υποσχέθηκε στα Σκόπια την πλήρη στήριξη της Τουρκίας για την ένταξη τους στον ΝΑΤΟ αλλά και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, χωρίς καμία αλλαγή του συνταγματικού τους ονόματος.

Και ύστερα εμείς…. «χαριεντιζόμαστε» στις αυταπάτες μας για τις διαπραγμάτευσης για την ονομασία αυτού του τεχνητού κρατιδίου ενώ οι άλλοι παίζουν «χοντρό παιχνίδι».




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.