Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έχουμε πέσει χάμω και χτυπιόμαστε...!!! Η Βατίδου όχι μόνο δεν θα «μασήσει» τίποτα απ΄τον Κούγια αλλά θα πληρώσει και 92.000 ευρώ για τα δικαστικά του έξοδαχαχαααχα!!!

Τέλος έλαβε η διαμάχη του Αλέξη Κούγια και της Εύης Βατίδου για τα περιουσιακά στοιχεία που αποκτήθηκαν όταν ήταν παντρεμένοι. Το 9ο τμήμα ...


Τέλος έλαβε η διαμάχη του Αλέξη Κούγια και της Εύης Βατίδου για τα περιουσιακά στοιχεία που αποκτήθηκαν όταν ήταν παντρεμένοι. Το 9ο τμήμα του Εφετείου Αθηνών δικαίωσε τελικά τον γνωστό δικηγόρο και υποχρέωσε την πρώην σύζυγό του να του καταβάλει 92.000 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα.





Δώδεκα χρόνια μετά τον επεισοδιακό χωρισμό του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού, το δευτεροβάθμιο δικαστήριο, στο οποίο είχε προσφύγει η fashion blogger διεκδικώντας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, το ένα τρίτο από τα αποκτήματα του γνωστού δικηγόρου κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους, απέρριψε την αγωγή της, κρίνοντας πως «δεν είχε καμία συμβολή στην απόκτηση της περιουσίας αυτής».





Μήλον της Έριδος αποτελούσαν μεταξύ άλλων, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα, το σπίτι του Αλέξη Κούγια στη Βουλιαγμένη, οι εξοχικές κατοικίες σε Μύκονο και Αράχοβα, τα ιδιόκτητα γραφεία του ποινικολόγου στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και ένα ξενοδοχείο που διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας, η αξία των οποίων έχει εκτιμηθεί σε 50.000.000 ευρώ.

Το μοντέλο επικαλούνταν στην αγωγή του ότι προσέφερε τις προσωπικές υπηρεσίες της για την επαύξηση της περιουσίας του ζεύγους, υποστηρίζοντας μάλιστα πως συνέβαλε στην κοινωνική και την επαγγελματική προβολή του Αλέξη Κούγια, λόγω της δημοσιότητάς της ως μοντέλο.

Ο ισχυρισμός της, ωστόσο, αποδομήθηκε από τους δικαστές, που έκριναν πως ο δικηγόρος «δεν είχε ανάγκη κοινωνικής και επαγγελματικής προβολής μέσω του γάμου του, προκειμένου να αυξήσει (ποσοτικά και ποιοτικά) το πελατολόγιό του».

Ο Αλέξης Κούγιας, μίλησε στο πρωινό του Ant1 για την απόφαση του δικαστηρίου και το τέλος της δικαστικής τους περιπέτειας.




«Αυτή η απόφαση έχει βγει εδώ και πολύ καιρό και για μένα δεν έχει καμία σημασία. Εγώ από αυτή τη σχέση έχω μόνο καλά να θυμάμαι και θέλω να δηλώσω δημοσίως, ότι ανεξαρτήτως των επιλογών της πρώην συζύγου μου για τον τρόπο που θέλησε να αντιμετωπίσει τον χωρισμό μας, εγώ μόνο ευγνωμοσύνη έχω απέναντί της. Έχουμε δυο φανταστικά παιδιά και θέλω να κλείσει όλη αυτή η ταλαιπωρία μου αυτών των 12 ετών, η οποία κλείνει τυπικά με αυτή την απόφαση. Έχουμε δύο αγγελούδια να μεγαλώσουμε και για μας προέχει αυτό», είπε ο Αλέξης και συνέχισε: «δυστυχώς, σε όλη αυτή τη διαδικασία, η πρώην σύζυγός μου πήγε και βρήκε όλους τους δικηγόρους με τους οποίους είχα αντιπαλότητα, οι οποίοι ανέλαβαν εργολαβικά την υπόθεση. Μπορεί να παραπλανηθεί η Δικαιοσύνη, αλλά 44 χρόνια δικηγόρος δεν έχω δει να μην κερδίζει αυτός που έχει δίκιο. Το ποσό των 92,000 ευρώ πρέπει να πληρωθεί σε μένα. Είναι η ηθική ανταμοιβή μου για την ψυχική ταλαιπωρία. Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος!».

Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση, η παρουσιάστρια ανέφερε «έλα μωρέ Αλέξη τώρα! Δεν πειράζει! Δεν μιλάω τόση ώρα, αλλά… Δεν πειράζει τώρα, άσε τη!», κάνοντας τον δικηγόρο να απαντήσει «εγώ έχω την άποψη ότι όταν ενώνεσαι με μια γυναίκα, για όσο διάστημα, εκείνο που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι το πώς θα κάνεις τη ζωή αυτού με τον οποίο ενώνεσαι καλύτερη και αυτό είναι στο διηνεκές. Όταν με τον άνθρωπο αυτό έχεις φέρει δύο παιδιά στη ζωή, είναι αδύνατον να σκεφτείς να κάνεις τον άλλον δυστυχισμένο».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.