Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Την προσεχή Πέμπτη 8 Μαρτίου γίνεται στην Ευελπίδων η δίκη των μπολσεβίκων που προπηλάκισαν τον καθηγητή Άγγελο Συρίγο

Μεταφέρουμε την ανάρτηση που έκανε στο Facebook ο καθηγητής του Παντείου Άγγελος Συρίγος , τον οποίο έχουν βάλει στο στόχαστρο οι μπολσ...



Μεταφέρουμε την ανάρτηση που έκανε στο Facebook ο καθηγητής του Παντείου Άγγελος Συρίγος , τον οποίο έχουν βάλει στο στόχαστρο οι μπολσεβίκοι:






«Η χθεσινή καταστροφή του γραφείου της συναδέλφου Χριστίνας Ζαραφωνίτου έδειξε για μία ακόμη φορά το απόστημα που κρύβει μέσα της η ανώτατη εκπαίδευση στη χώρα μας. Ευτυχώς η ίδια δεν ήταν μέσα τη στιγμή οι αναρχο-φασίστες επιδίδονταν στο γνωστό από τίς πολλές επαναλήψεις έργο τους:




Τον βανδαλισμό χώρων του δημοσίου πανεπιστήμιου με ένα μίσος που το τονώνει η βεβαιότητα της απόλυτης ατιμωρησίας

Πριν ένα χρόνο μία παρατήρησή μου σε εξωπανεπιστημιακό στοιχείο που βανδάλιζε έναν τοίχο στο πανεπιστήμιο με τις μπογιές του, είχε ξαναδείξει το ίδιο απόστημα. Η δίκη του δευτέρου εκ των τριών εξωπανεπιστημιακών που μου επιτέθηκαν θα γίνει (μετά από δύο αναβολές) την Πέμπτη 8 Μαρτίου στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

-Επειδή ο χουλιγκανισμός, οι βανδαλισμοί και η αλητεία δεν μπορούν να βαφτίζονται πολιτική δράση

-Επειδή η βία στα πανεπιστήμια διαχέεται πλέον με ταχύτητα στην κοινωνία και γίνεται το φαινόμενο της διπλανής πόρτας

-Επειδή πρέπει να περάσει ένα μήνυμα προς όλες αυτές τις αναρχο-φασιστικές ομάδες ότι δεν ζούμε στη χώρα που όλα επιτρέπονται.

-Επειδή συνήθως τέτοιες δίκες γίνονται σε αίθουσες γεμάτες από «ομάδες συμπαραστάσεως» προς τους δράστες, με τους δικαστές να βιώνουν μία διάχυτη, διαρκή απειλή.

Για αυτούς τους λόγους έχει σημασία, εάν μπορείτε, να έλθετε το πρωινό της 8ης Μαρτίου (9:00 π.μ.) στα δικαστήρια της Ευελπίδων, στο κτήριο 9 στην αίθουσα 2.
Καλό μήνα! »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.