Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτή είναι η πιλότος της πολεμικής τουρκικής αεροπορίας που μαζί με τα 8 πλουσιοκόριτσα στο Ιράν

Σκοτώθηκε μια απο τις κορυφαίες γυναίκες πιλότους της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας όταν κατέπεσε το τουρκικό ιδιωτικό αεροσκάφος σήμερ...


Σκοτώθηκε μια απο τις κορυφαίες γυναίκες πιλότους της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας όταν κατέπεσε το τουρκικό ιδιωτικό αεροσκάφος σήμερα στο Ιράν.





Πιλότος του αεροσκάφους ήταν η Melike Kuvvet. Η Melike Kuvvet, ήταν μια από τις καλύτερες γυναίκες πιλότους της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ και χεριστής ελικοπτέρων Eurocopter AS532 Cougar.

Η Μελικέ ξεκίνησε να εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα αφου συμπλήρωσε την υποχρεωτική της θητεία στην τουρκική Πολεμική Αεροπορία. Ένας από τους εργοδότες της ήταν και η Başaran Holding.




Σύμφωνα με δημοσιεύματα στα τουρκικά ΜΜΕ η πιλότος ζήτησε να προσγειωθεί. Μετά το αίτημα της χάθηκε η επικοινωνία με τον πυργο ελέγχου λόγω κάποιας τεχνικής βλάβης γράφει δημοσίευμα του Haber7.

Η δεύτερη πιλότος ήταν η Beril Gebeş. Η πιλότος τελείωσε τη σχολή εκπαίδευσης χειριστών αεροσκαφών και συνέχισε να πετάει με τουρκικές αεροπορικές εταιρείες. Αργότερα παραιτήθηκε και συνέχισε στη Başaran Holding. Ο πατέρας της Beril Gebes, Vecahat Gebes, ειναι επίσης πιλότος στις Τουρκικές Αερογραμμές.

Και οι οχτώ επιβάτες του ιδιωτικού αεροσκάφους, ιδιοκτησίας της τουρκικής εταιρείας Basaran Holding, σκοτώθηκαν σήμερα. Τουλάχιστον ένας από τους επιβάτες ήταν μέλος της οικογένειας του επιχειρηματία Χουσεϊν Μπασάραν, ανέφερε ο Κερέμ Κινίκ.

Τουρκικά ΜΜΕ μετέδωσαν νωρίτερα ότι η κόρη του Μπασάραν και επτά φίλες της επέστρεφαν από ένα μπάτσελορ πάρτι στο Ντουμπάι. Επρόκειτο να παντρευτεί τον επόμενο μήνα, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων DHA και άλλα τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Στο αεροσκάφος επέβαινε επίσης 3μελές πλήρωμα, δήλωσε ένας αξιωματούχος του υπουργείου Μεταφορών της Τουρκίας.

Το αεροσκάφος, που πετούσε από την Σάρτζα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, συνετρίβη σε ορεινή περιοχή , κοντά στην πόλη Σαχρ ε Κορντ, σε απόσταση περίπου 400 χλμ νότια της Τεχεράνης, και έπιασε φωτιά.

onalert.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.