Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

6 MEΡΕΣ ΜΕΤΑ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ;;; ΕΚΤΑΚΤΗ σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον Τσίπρα για τους Έλληνες στρατιωτικούς

Έκτακτη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ορίστηκε για τις 12:00 με κεντρικό θέμα συζήτησης το ζήτημα με την σύλληψη των δύο Ελλήν...


Έκτακτη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ορίστηκε για τις 12:00 με κεντρικό θέμα συζήτησης το ζήτημα με την σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τον τουρκικό στρατό στον Έβρο.





Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτό που αναμένεται να τεθεί στην σύσκεψη είναι η στάση της Ελλάδας και οι σχέσεις με την γειτονική χώρα προκειμένου να μην κλιμακωθεί άλλο η αντιπαράθεση των δύο χωρών με ορίζοντα πρώτα από όλα την διασφάλιση τόσο των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας όσο και φυσικά της ασφαλούς επιστροφής των Ελλήνων στρατιωτικών στην Ελλάδα.




Στο μεταξύ, το ζήτημα της σύλληψης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Τουρκία είναι θέμα και της Ευρωπαϊκής Ενωσης τόνισε το πρωί της Τρίτης, από τη σύνοδο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος.

«Είναι θέμα της ΕΕ η σύλληψη και κράτηση των δύο Ελλήνων-Ευρωπαίων στρατιωτικών και η άρνηση του Τούρκου εισαγγελέα να αποδεχθεί το αίτημα της ελληνικής πλευράς να παραμείνουν οι δύο στρατιωτικοί στην Τουρκία, αλλά να κρατηθούν στο ελληνικό προξενείο, και όχι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας» τόνισε ο υπουργός.

Επίσης αυτή την ώρα ενημερώνει για το θέμα και τους υπουργούς Αμυνας του ΝΑΤΟ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.