Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Την επιτροπεία του 5χρονου διεκδικούν η μητέρα της κατηγορουμένης Βουλγάρας και η αδελφή του δολοφονημένου γιατρού

Μνήμες από την εν ψυχρώ δολοφονία του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη (τον περασμένο Οκτώβριο, στη Σητεία) αναβίωσαν χθες στην αίθουσα ...


Μνήμες από την εν ψυχρώ δολοφονία του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη (τον περασμένο Οκτώβριο, στη Σητεία) αναβίωσαν χθες στην αίθουσα του δικαστηρίου όπου συζητήθηκε η αίτηση για τον διορισμό επιτρόπου του ανήλικου παιδιού του.
Κι αυτό γιατί η 38χρονη Βουλγάρα σύζυγός του βρίσκεται προφυλακισμένη επειδή φέρεται ότι έδωσε την έγκρισή της στον 37χρονο εραστή της να εκτελέσει τον άτυχο γιατρό!




Την επιτροπεία του 5χρονου γιου που απέκτησε η 38χρονη γυναίκα με τον καρδιολόγο διεκδικούν τόσο η μητέρα της κατηγορουμένης, με την οποία μένει το παιδί, όσο και η αδελφή του θύματος.





Και οι δύο πλευρές έδωσαν το «παρών» στο δικαστήριο που συνεδρίασε χθες για το αίτημα και εξέθεσαν τους λόγους για τους οποίους θέλουν να έχουν κοντά τους το αγοράκι. Το δικαστήριο αποφάσισε, τελικά, να κάνει δεκτή την αίτηση της μητέρας της 38χρονης και μάλιστα την ερχόμενη Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι, ο 5χρονος θα περάσει το κατώφλι του γραφείου της προέδρου του δικαστηρίου προκειμένου να ζητηθεί η άποψή του σχετικά με ποια από τις δύο γυναίκες (τη γιαγιά του ή τη θεία του) επιθυμεί να μείνει:

«Χθες πήγαμε στο δικαστήριο για την επιτροπεία. Την επιμέλεια του παιδιού συνεχίζει να έχει η μητέρα, η οποία είναι προφυλακισμένη. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει κάποιος να επιμελείται του ανηλίκου και να ελέγχεται από ένα εποπτικό συμβούλιο, καθώς προκύπτουν διάφορα διαδικαστικά θέματα» εξήγησε στην «Espresso» ο πληρεξούσιος δικηγόρος της γιαγιάς Μανώλης Αναστασάκης.

Σημειώνεται ότι το παιδί δεν έχει ενημερωθεί ότι η μητέρα του βρίσκεται στη φυλακή κατηγορούμενη για τη δολοφονία του πατέρα του, γεγονός που θα δυσκολέψει το έργο της πρωτοδίκου: «Η κυρία πρόεδρος είναι μία έμπειρη δικαστής και ξέρει πώς θα το χειριστεί. Δεν χρειάζεται να το αναφέρει. Αυτό θα γίνει εν καιρώ, με τη συνδρομή παιδοψυχολόγου» διευκρίνισε ο κ. Αναστασάκης, ο οποίος αποκάλυψε πως έχει καταθέσει στον ανακριτή και αίτημα για αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης της 38χρονης, για το οποίο αναμένεται η απόφαση - ενδεχομένως, και σήμερα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.