Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

5εκ προβολές για τα... 98 του χρόνια - Ηλικιωμένος φρικάρει όταν του λένε πόσο χρονών είναι και δε μπορεί να πιστέψει πώς γέρασε τόσο γρήγορα! ΒΙΝΤΕΟ

newsit: Η αλήθεια πονάει και αυτός ο γέρος στενοχωρήθηκε αρκετά όταν ο γιος του του θύμισε ότι είναι 98 χρονών! Δείτε το βίντεο. «Μπαμπά π...


newsit: Η αλήθεια πονάει και αυτός ο γέρος στενοχωρήθηκε αρκετά όταν ο γιος του του θύμισε ότι είναι 98 χρονών! Δείτε το βίντεο.
«Μπαμπά πόσο χρονών νομίζεις ότι είσαι;», ρωτά ο άνδρας του παρακάτω βίντεο τον πατέρα του. Εκείνος όταν μαθαίνει την απάντηση μένει με το στόμα ανοιχτό!





«79!», απαντά με αθωότητα ο ηλικιωμένος! «Πιο ψηλά!», απαντά αμέσως ο γιος του με τον ίδιο να ανεβαίνει στο νούμερο μέχρι που φτάνει στο 98. «Τόσο! 98 είσαι μπαμπά!», τού λέει ο γιος του με σιγουριά χωρίς εκείνος να θέλει να το πιστέψει!




«Πώς γέρασα τόσο γρήγορα; Τι χρονολογία έχουμε;», ρωτά ο ηλικιωμένος με τον γιο του να του απαντά ότι όταν περνάς καλά, ο χρόνος περνάει γρήγορα! Η αντίδραση του χαρίζει άφθονο γέλιο σε όσους το παρακολουθούν.

Δείτε το βίντεο που έχει συγκεντρώσει 5 εκατομμύρια προβολές:






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.