Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κανένας ευπαθής θα ήταν: 42χρονος στον Τύρναβο δήλωσε μα μάρτυρα οτι είναι πατέρας... χωρίς να είναι

Ερευνάται αν ο 42χρονος είχε σκοπό να χρησιμοποιήσει την δήλωση για να εξασφαλίσει κάποιου είδους επίδομα ή να επωφεληθεί από την υποτιθέμε...


Ερευνάται αν ο 42χρονος είχε σκοπό να χρησιμοποιήσει την δήλωση για να εξασφαλίσει κάποιου είδους επίδομα ή να επωφεληθεί από την υποτιθέμενη πατρότητα με κάποιον άλλον τρόπο






Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών του τοπικού τμήματος έχει μπει η προσπάθεια ενός 42χρονου από τον Τύρναβο, ο οποίος πήγε μαζί με έναν 46χρονο ως μάρτυρα στο τμήμα για να υποβάλλει υπεύθυνη δήλωση ότι είναι πατέρας ενός παιδιού, το οποίο όμως διαπιστώθηκε αμέσως ότι δεν... υπάρχει!



Το περίεργο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης, όταν οι δυο άνδρες εμφανίστηκαν στο τμήμα για να εξασφαλίσουν επικυρωμένη δήλωση του νόμου 1599 (πρώην 105) σχετικά με την ύπαρξη τέκνου του 42χρονου. Όμως, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η δήλωση δεν ανταποκρινόταν στην αλήθεια και πέρασαν και στους δυο χειροπέδες με την κατηγορία της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης.

Οι δράστες παραπέμφθηκαν με αυτή την κατηγορία στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας. Αυτό που ερευνάται τώρα, είναι αν ο 42χρονος είχε σκοπό να χρησιμοποιήσει την δήλωση για να εξασφαλίσει κάποιου είδους επίδομα ή να επωφεληθεί από την υποτιθέμενη πατρότητα με κάποιον άλλον τρόπο.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.