Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Αλλάχ είναι μεγάλος, ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ...!! 40 Ισλαμιστές μισφοφόροι των τούρκων ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ από νάρκη την ώρα που ΛΕΗΛΑΤΟΥΣΑΝ το ΑΦΡΙΝ...!!

Τουλάχιστον 40 τζιχαντιστές, μισθοφόροι του τουρκικού στρατού, σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν από έκρηξη νάρκης στην κατεχόμενη κουρδική...

40 μισθοφόροι των Τούρκων σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν ενώ λεηλατούσαν στην Εφρίν

Τουλάχιστον 40 τζιχαντιστές, μισθοφόροι του τουρκικού στρατού, σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν από έκρηξη νάρκης στην κατεχόμενη κουρδική πόλη της Εφρίν, ενώ λεηλατούσαν κτίριο, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Συγκεριμένα, 13 τζιχαντιστές σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 25 τραυματίστηκαν από τη νάρκη που εξερράγη.





Το τουρκικό καθεστώς από την πλευρά του, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, παραδέχεται ότι μόλις τέσσερις μισθοφόροι της Τουρκίας σκοτώθηκαν.




Το Συριακό Παρατηρητήριο αναφέρει ότι μισθοφόροι της Τουρκίας συνεχίζουν τις λεηλασίες καταστημάτων και σπιτιών όπως και τις κλοπές αυτοκινήτων ιδιοκτησίας κατοίκων της Εφρίν.

Το ίδιο σημειώνει όπως πληροφορήθηκε ότι σημειώθηκαν και συγκρούσεις μεταξύ ομάδων μισθοφόρων στην Εφρίν, ανάμεσα σε εκείνους που λεηλατούσαν και σε άλλους που διαφωνούσαν με τις κλοπές. Το Συριακό Παρατηρητήριο δεν μπορεί να βεβαιώσει εάν υπήρξαν θύματα στις συγκρούσεις μεταξύ των τζιχαντιστών.

Ακόμα έξι τζιχαντιστές σκοτώθηκαν όταν χτυπήθηκαν από ρουκέτα Κούρδων στο χωριό Αλμαντάρα.

Οι απώλειες των Τούρκων από την αρχή της επιχείρισης «Κλάδος Ελαίας» -σύμφωνα με το Παρατηρητήριο- ανέρχονται σε 515 τζιχαντιστές και Τουρκμένους μισθοφόρους και 78 Τούρκους στρατιώτες.

Επίσης, το Συριακό Παρατηρητήριο αναφέρει ότι σκοτώθηκαν από τις 20 Ιανουαρίου, που ξεκίνησε η τουρκική εισβολή στην Εφρίν, 1.500 Κούρδοι μαχητές και 91 Σύροι εθνοφύλακες που είχαν σπεύσει να συμπολεμήσουν στο πλευρό τους.

Οι Τούρκοι σκότωσαν και 289 αμάχους συμπεριλαμβανομένων 43 παιδιών.

Οι τζιχαντιστές των Τούρκων λεηλατούν εκτός από την πόλη της Εφρίν και χωριά στην ύπαιθρό της. Τρακτέρ και άλλα αγροτικά μηχανήματα έχουν αρπαχτεί ως λάφυρα πολέμου από τους μισθοφόρους και τα σπίτια των χωρικών έχουν αδειάσει από όλα τα υπάρχοντά τους, που τα πήραν οι τζιχαντιστές να τα πουλήσουν στην Τουρκία.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.