Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...!!! Στην τουρκία υπάρχουν κρατούμενοι που περιμένουν 2 και 3 ΧΡΟΝΙΑ να εκδοθεί το κατηγορητήριο... Που περιμένουν και οι Αξιωματικοί...!!!

Όπως αναφέρει στο CNN Greece πηγή που έχει άριστη γνώση της κατάστασης, το κατηγορητήριο δεν έχει ακόμη συνταχθεί. Σύμφωνα με την επίσημ...

Τι πραγματικά συμβαίνει με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Όπως αναφέρει στο CNN Greece πηγή που έχει άριστη γνώση της κατάστασης, το κατηγορητήριο δεν έχει ακόμη συνταχθεί. Σύμφωνα με την επίσημη διαδικασία της τουρκικής δικαιοσύνης το κατηγορητήριο (Iddianame όπως λέγεται στα τουρκικά) συντάσσεται από τον Εισαγγελέα και ακολούθως δίνεται στη δημοσιότητα




Το ανησυχητικό στην υπόθεση είναι ότι κανένας δεν μπορεί να προβλέψει τον ακριβή χρόνο έκδοσης του κατηγορητηρίου. «Υπάρχουν κρατούμενοι που περιμένουν δυο και τρία χρόνια για κατηγορητήριο», λέει στο CNN Greece η ίδια πηγή.

Πράγματι, η νομοθεσία της Τουρκίας επιτρέπει να εκδοθεί το κατηγορητήριο σε μεγάλο χρονικό διάστημα. Όμως σε άλλες περιπτώσεις αυτό έχει εκδοθεί εντός λίγων ημερών. Αυτή τη στιγμή κανείς δεν είναι σε θέση να πει με βεβαιότητα πότε θα γίνει αυτό για την περίπτωση των δύο στρατιωτικών.

cnn.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.