Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Αν μου έλεγαν πριν 10 χρόνια ότι θα είχα 3 παιδιά θα τους έλεγα τρελούς»! Kώστας Γριμπίλας: Η σοκαριστική φωτογραφία με την τεχνητή καρδιά! «Αν μου έλεγαν πριν 10 χρόνια ότι θα είχα 3 παιδιά θα τους έλεγα τρελούς»! Η σοκαριστική φωτογραφία του Κώστα Γρίμπιλα με την τεχνιτή καρδιά

tlife: Είναι ένας άνθρωπος που με τη δύναμη της ψυχής του την πίστη του και την θέλησή του, μας έχει συγκλονίσει. Ο Κώστας Γριμπίλας μας...


tlife: Είναι ένας άνθρωπος που με τη δύναμη της ψυχής του την πίστη του και την θέλησή του, μας έχει συγκλονίσει. Ο Κώστας Γριμπίλας μας ξάφνιασε ευχάριστα πρώτη φορά όταν πριν 10 χρόνια κέρδισε τη ζωή του κάνοντας μεταμόσχευση καρδιάς. Από τότε ζει μια φυσιολογική ζωή με τη σύζυγό του Πόπη στην Αυστραλία.




Πριν λίγα χρόνια μας συγκλόνισε ξανά όταν πέθανε η κορούλα του Κωνσταντίνα Αγγελική, 9 μόλις μήνες μετά τη γέννησή του. Σήμερα όμως είναι ξανά ευτυχισμένος αφού τα δίδυμα παιδιά του κλείνουν τα 2 τους χρόνια, ενώ πριν λίγους μήνες απέκτησε το τρίτο του παιδάκι!




Πριν δέκα χρόνια τέτοιες μέρες ο δημοσιογράφος πήρε το δώρο ζωής από την οικογένεια Ντουζόν το οποίο δεν ξέχασε ποτέ και ευχαριστεί καθημερινά τόσο τους γονείς του άτυχου νεαρού όσο και το Θεό. Σήμερα δημοσίευσε μια φωτογραφία του από την στιγμή που νοσηλευόταν στο Ωνάσειο νοσοκομείο με την τεχνητή καρδιά και έγραψε: «Αν κάποιος μου έλεγε 10 χρόνια πριν που ήμουν στο νοσοκομείο με τεχνητή καρδιά περιμένοντας ένα μόσχευμα ότι σήμερα θα γιόρταζα τα δεύτερα γενέθλια της Στεφανίας και του Εμμανουήλ, θα τον έλεγα τρελό. Όλα μπορούν να συμβούν αν έχεις πίστη στο Θεό. Ευχαριστώ τους γιατρούς του Ωνασείου αλλά και την οικογένεια Ντουζόν.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.