Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Μιλάω με τη μαμά μου στο τηλέφωνο και ακούω βόμβες να σκάνε» Λύγισε παίκτρια του SURVIVOR

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Ξένια των Rec, την οποία είδαμε να ξεσπά σε κλάματα στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Όπως ε...


Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Ξένια των Rec, την οποία είδαμε να ξεσπά σε κλάματα στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Όπως είναι φυσικό, οι δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, η πίεση και η έλλειψη επικοινωνίας με τους δικούς της ανθρώπους, έχουν καταβάλει τους παίκτες. Η Ξένια με δάκρυα στα μάτια μίλησε για το πόσο πολύ της λείπουν οι συγγενείς της, για τις δύσκολες στιγμές που περνούν οι δικοί της στην Ουκρανία.






Η Ξένια που έχει καταγωγή από την Ελλάδα και την Ουκρανία, ανέφερε χαρακτηριστικά: "Μου λείπουν οι φίλοι μου, μου λείπουν οι Rec, η οικογένειά μου, το να μην ξέρω τι γίνεται στο σπίτι με τον πόλεμο... Νιώθω εντελώς μόνη μου στο νησί.. Όσο είμαι στην Αθήνα, προσπαθώ κι έχω επικοινωνία μέσω ίντερνετ, αλλά κάποιες φορές είναι πολύ δύσκολα, επειδή ο πόλεμος γίνεται κανονικά, πέφτουν βόμβες... Δηλαδή, μπορεί να μιλάω με τη μαμά στο τηλέφωνο και να ακούω βόμβες να σκάνε... Είναι πολύ δύσκολο..".





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.