Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΡΟΛΕΞ ΡΕ ΦΙΛΕ... ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ! Βίντεο απο Κρήτη: Επιχειρηματίας εκτός εαυτού καταγγέλλει ότι του έκλεψαν Rolex 10.800 ευρώ από το δωμάτιο ξενοδοχείου

Δείτε τον έντονο διάλογο με τον υπεύθυνο της ρεσεψιόν - Ο επιχειρηματίας από την Κρήτη υποστηρίζει ότι η κλοπή έγινε το απόγευμα του περ...


Δείτε τον έντονο διάλογο με τον υπεύθυνο της ρεσεψιόν - Ο επιχειρηματίας από την Κρήτη υποστηρίζει ότι η κλοπή έγινε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου -





Δεν έχουμε ευθύνη απαντά εκπρόσωπος του ξενοδοχείου: Το ρολόι έπρεπε να είχε μπει στο χρηματοκιβώτιο
Εκτός εαυτού βρέθηκε ένας επιχειρηματίας από την Κρήτη το περασμένο Σάββατο όταν διαπίστωσε ότι από το δωμάτιό του σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών έλειπε το πανάκριβο ρολόι του μάρκας Rolex.





Ο επιχειρηματίας ήρθε αντιμέτωπος με την δυσάρεστη έκπληξη επιστρέφοντας από την βόλτα του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε, γύρω στις 9 το βράδυ, όντας βέβαιος ότι είχε αφήσει το ρολόι του, ένα Rolex Deepsea αξίας 10.800 ευρώ, πάνω στο τραπεζάκι μόνο που το πανάκριβο ρολόι έλειπε από την θέση του. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ενώπιον και του υπεύθυνου της ρεσεψιόν, πιθανόν το ρολόι να το πήρε η καμαριέρα που μπήκε να τακτοποιήσει το δωμάτιο του λίγα λεπτά μετά την αποχώρηση του, γύρω στις 13.45 του Σαββάτου.


Ο επιχειρηματίας υποστηρίζει ότι η καμαριέρα άφησε ατακτοποίητο το δωμάτιο, πιθανόν μέσα στη βιασύνη της για να πάρει το ρολόι και να φύγει προτού γίνει αντιληπτή. Παραθέτει μάλιστα και το σχετικό φωτογραφικό υλικό όπου φαίνεται ότι το δωμάτιο δεν έχει τακτοποιηθεί σωστά από την υπάλληλο, γεγονός που διαπίστωσε όταν μπήκε στο δωμάτιο και είδε ότι το ρολόι του είχε κάνει φτερά.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr, ο επιχειρηματίας λίγα λεπτά αφότου έχει αντιληφθεί την απώλεια του προσωπικού του αντικειμένου και όντας εκτός εαυτού, ζητά επιτακτικά από τον υπεύθυνο της ρεσεψιόν τα στοιχεία της καμαριέρας για να έρθει σε επαφή μαζί της.
«Θα μου δώσεις το όνομα; Αν ήσουν συνεργάσιμος θα μου έλεγες, έλα να μπούμε στις κάμερες του διαδρόμου, να δούμε ποιοι μπήκαν στο δωμάτιο σου», απευθύνεται φανερά εκνευρισμένος προς τον υπεύθυνο της ρεσεψιον, ο οποίος του απαντά ότι, «δεν υπάρχουν κάμερες στο ξενοδοχείο». «Ποια είναι τα ονόματα, ποιοι καθάρισαν το δωμάτιο μου, μπορείς να μου το πεις;» επιμένει ο επιχειρηματίας. «Δεν είναι στο χέρι μου» απαντάει ψύχραιμος ο υπάλληλος. Τότε ο ένοικος που υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα κλοπής ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον τόνο της φωνής του, ενώ το σκηνικό παρακολουθούν κι άλλοι πελάτες του ξενοδοχείου. «Φοβάσαι; Τι Φοβάσαι; Γιατί δεν μου λες "Ναι, θα σου δώσω τα ονόματα». Εσύ το πήρες; Δεν το πήρες εσυ. Γιατί δεν με βοηθάς; Θέλω να μου πεις, "να αυτό είναι το προσωπικό του ορόφου". Γιατί δεν μου το λες; Μήπως είναι ανασφάλιστο; Μήπως είναι κλέφτες;»

Στη συνέχεια υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του επιχειρηματία με αξιωματικό του Ανακριτικού Τμήματος Ασφάλειας Αθηνών. Ο επιχειρηματίας εξήγησε στον αστυνομικό τι ακριβώς είχε συμβεί, υποστηρίζοντας ότι η καμαριέρα που μπήκε να καθαρίσει το δωμάτιο του έκανε …μισές δουλειές, προφανώς επειδή, όπως πιστεύει, ίσως να μπήκε στο πειρασμό να πάρει το ρολόι και από το άγχος της να μην την πάρουν χαμπάρι προτίμησε να μην ολοκληρώσει την δουλειά της.








Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.