Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κι ενώ ο Κοτζιάς ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ... Σκοτωμός on air Κούλογλου - Σαλμά για τη Νοvartis... ΒΙΝΤΕΟ

newsit: Ένταση επικράτησε στο δελτίο ειδήσεων του Ant1 με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιο Κούλογλου να συγκρούεται με τον Μάριο Σαλμά ...



newsit: Ένταση επικράτησε στο δελτίο ειδήσεων του Ant1 με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιο Κούλογλου να συγκρούεται με τον Μάριο Σαλμά για την υπόθεση Novartis.





Όλα ξεκίνησαν όταν ο ευρωβουλευτής απάντησε θετικά σε ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου για το αν είναι ο Μάριος Σαλμάς ο πρώην Υπουργός, ο οποίος, όπως υποστήριξε ο κ. Κούλογλου, ζήτησε να υπαχθεί ως προστατευόμενος μάρτυρας στο FBI.



Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς με παρέμβασή του στο δελτίο ειδήσεων διέψευσε τον ισχυρισμό του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι είχε ζητήσει να καταθέσει ως προστατευόμενος μάρτυρας στο FBI και ανέφερε ότι έχει δώσει κατάθεση σε τρεις δικηγόρους αμερικανικής νομικής εταιρείας, που ήρθαν στην Ελλάδα, τους οποίους ενημέρωσε και για τα πορίσματα σχετικά με την υπόθεση Novartis που είχε ο ίδιος συντάξει.

Όπως εξήγησε του ζητήθηκε να πάει στις ΗΠΑ να καταθέσει ως «μάρτυρας επιβεβαίωσης» και όχι «ως προστατευόμενος μάρτυρας» αλλά αρνήθηκε. Προτίμησε – όπως τόνισε – να ενημερώσει πριν από όλους την πατρίδα του. Ο κ. Σαλμάς είπε ότι προσεγγίστηκε από τους Αμερικανούς δικηγόρους μετά την κατάθεση στο FBI του πρώτου από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες που (έχουν καταθέσει στο FBI ) και εκπροσωπεί ο δικηγόρος Π. Σαράκης.




«Δέχτηκα τηλέφωνο από τον κ. Σαράκη, δικηγόρο των προστατευόμενων μαρτύρων, το 2015 με συνάντησε και μου έδωσε στοιχεία ότι με πολεμούσε η Novartis και ήμουν ο πρώτος στόχος της εταιρίας», είπε ο κ. Σαλμάς.

Και συνέχισε: «από το δικηγορικό γραφείο από την Ουάσινγκτον των ΗΠΑ που εκπροσωπούσε τον πρώτο πληροφοριοδότη, ήρθαν τρεις δικηγόροι και με συνάντησαν και τους έδωσα κάποια πορίσματα, δεν υπήρχε καμιά σχέση με το FBI. Δεν δέχτηκα να καταθέσω στις ΗΠΑ και προτίμησα να ενημερώσω την πατρίδα μου». Μάλιστα ο κ. Σαλμάς απείλησε με μήνυση τον κ. Κούλογλου, τονίζοντας ότι του ζητήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας επιβεβαίωσης, δείχνοντας τα πορίσματα του.

Ο κ. Κούλογλου στην τηλεοπτική συνομιλία με τον κ. Σαλμά επέμεινε στην ακρίβεια της πληροφορίας του προσθέτοντας ότι ο κ. Σαλμάς είχε ζητήσει να καταθέσει μέσω των δικηγόρων του κάτι που διέψευσε ο πρώην αναπληρωτή υπουργός Υγείας.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.