Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άδωνις Γεωργιάδης: «Ψηφίστε ΝΑΙ, θέλω να δικαστώ» - Δείτε ζωντανά τη συζήτηση για την υπόθεση NOVARTIS

newsit: "Η σημερινή ελληνική κοινωνία πιστεύει ότι οι πολιτικοί τα παίρνουν... Θα πρέπει να κοπιάσω πολύ στην υπόλοιπη ζωή μου για να ...


newsit: "Η σημερινή ελληνική κοινωνία πιστεύει ότι οι πολιτικοί τα παίρνουν... Θα πρέπει να κοπιάσω πολύ στην υπόλοιπη ζωή μου για να πείσω ότι όλη αυτή η σκιά θα φύγει από πάνω μου.




"Ο υπουργός βγάζει τις τιμές των φαρμάκων κύριε Ξανθέ; Ή οι επιτροπές;... Κατηγορούμαι ότι δήθεν έδωσα 65 εκατ. ευρώ. Αλλά επειδή ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη, η μάρτυς θυμήθηκε μετά από τρεις μήνες πότε τα πήρα.




Τουλάχιστον έντεκα φάρμακα έχουν αυξηθεί επί διακυβέρνησης σας και όπως δεν ευθύνεστε εσείς (αναφέρεται στον υπουργό υγείας, Αν. Ξανθό) για αυτό, έτσι δεν ευθυνόμουν και εγώ. Ο κ. Γεωργιάδης απαντά για τα 65 εκ. που κατηγορείται ότι πήρε η Novartis (από τα οποία 2 ο ίδιος και 1 ο κ. Στουρνάρας) λέγοντας ότι δεν είχαν δοθεί ποτέ αυτά τα χρήματα στη Novartis. Αντίθετα όπως υποστηρίζει 60 εκ. πήρε η Novartis επί ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και "ο χαμηλότερος τζίρος της Novartis ήταν επί της δικής μου θητείας".













Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.