Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το παλεύει ο Άδωνις... Άνοιξε το σπίτι του για να αποδείξει οτι δεν τα πήρε απ΄τη NOVARTIS BINTEO

Απάντηση στην καταγγελία ότι πήρε χρήματα από τη Novartis για να ανακαινίσει το σπίτι του αποφάσισε να δώσει ο Άδωνις Γεωργιάδης. Συγκ...


Απάντηση στην καταγγελία ότι πήρε χρήματα από τη Novartis για να ανακαινίσει το σπίτι του αποφάσισε να δώσει ο Άδωνις Γεωργιάδης.




Συγκεκριμένα, ο προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση υποστηρίζει ότι δόθηκαν 2 εκατ. ευρώ στον πρώην υπουργό Υγείας προκειμένου να ανακαινίσει το σπίτι του. Έτσι, ο κ. Γεωργιάδης αποφάσισε να αφήσει την κάμερα του Star να κάνει... αυτοψία στον χώρο για να αποδείξει το αντίθετο.

«Δεν παίζω με την τιμή και την υπόληψή μου», δηλώνει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.





Δείχνοντας στην οροφή της κατοικίας του, ο κ. Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι έχει να βαφτεί από το 2007, πριν γίνει βουλευτής, καθώς και ότι η κουζίνα είναι γνωστής εταιρείας που έχει κλείσει εδώ και 5-6 χρόνια.

Σε άλλο σημείο του βίντεο, δείχνει τις φθορές στους τοίχους και τα πατώματα του σπιτιού και προτρέπει τον κάμεραμαν να καταγράψει εκεί όπου του δείχνει: «Πάρε με την κάμερα ανακαινισμένο σπίτι από τα χρήματα της Novartis που δεν πήραμε».

«Το χρωστάμε το σπίτι, σήμερα πάω να πληρώσω τη δόση», ακούγεται να λέει ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.