Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Βάζω το χέρι μου στη φωτιά γιαυτόν! Δε του αξίζει τέτοια λάσπη» Ανάρτηση - ξέσπασμα του Χατζηνικολάου στο facebook για τον Ανδρέα Λυκουρέντζο

zoornalistas.blogspot.gr: Ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου βλέποντας και ακούγοντας τον παλαιό φίλο του Ανδρέα Λυκουρέντζο κατά τη διάρ...


zoornalistas.blogspot.gr: Ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου βλέποντας και ακούγοντας τον παλαιό φίλο του Ανδρέα Λυκουρέντζο κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή -για τη συγκρότηση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για το σκάνδαλο της Novartis- κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο «συναγωνιστής» στα νεανικά του χρόνια υπήρξε και παραμένει απόλυτα έντιμος! Συγκεκριμένα ο εκδότης (μάλλον συγκινημένος) έγραψε στο facebook:..





"Με μεγάλη συγκίνηση ακούω τον παλαιό μου φίλο και συναγωνιστή στα νεανικά μας χρόνια Α. Λυκουρέντζο να υπερασπίζεται τον εαυτό του τώρα στη Βουλή. Οχι μόνο τον πιστεύω,αλλά και βάζω το χέρι μου στη φωτιά γι αυτόν! Δεν του αξίζει αυτή η λάσπη.Υπήρξε και παραμένει απόλυτα έντιμος!"




Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος στην ομιλία του στη Βουλή ανέφερε ότι ουδέποτε τιμολόγησε κάποιο φάρμακο και ουδεμία σχέση είχε με κάποια φαρμακευτική εταιρία. «Είπαν ότι επικοινωνούσα τηλεφωνικά με εμπλεκόμενα άτομα. Θέτω στην διάθεση της Δικαιοσύνης την άρση του τηλεφωνικού μου απορρήτου, την ηλεκτρονική μου αλληλογραφία, ακόμη και το σπίτι μου», είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Λυκουρέντζος. «Δεν υπάρχει τίμημα ώστε να αγοραστεί η συνείδηση μου. Δεν φοβάμαι μπροστά στην ψευδομαρτυρία. Δεν θα ανεχτώ την σπίλωση του ονόματός μου», κατέληξε ο πρώην υπουργός.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.