Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

EΛΑ ΜΩΡΕ ΝΑΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ... Νέο «χαστούκι» της Μελάνια στον Τραμπ: Η στιγμή που πάει να της πιάσει το χέρι και το τραβά!

Τα χέρια μέσα από το παλτό και άλλη μία μάταια προσπάθεια... προσέγγισης είναι ενδεικτικά του ψυχρού κλίματος μεταξύ τους Ένα βίντεο π...


Τα χέρια μέσα από το παλτό και άλλη μία μάταια προσπάθεια... προσέγγισης είναι ενδεικτικά του ψυχρού κλίματος μεταξύ τους

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες και το οποίο κατέγραψε η κάμερα του NBC News καταδεικνύει για μία ακόμη φορά το ψυχρό κλίμα μεταξύ του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ, ιδιαιτέρως μετά τις αποκαλύψεις για τη σχέση του Ντόναλντ Τραμπ με την πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς.






Στα πλάνα ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ κατευθύνονται προς το αεροπλάνο προκειμένου να πετάξουν για το Οχάιο. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ φορά ένα εντυπωσιακό κίτρινο παλτό πάνω από τους ώμους της και τα χέρια της είναι μέσα από αυτό.




Σε μία στιγμή ο Τραμπ φαίνεται να προσπαθεί να της πιάσει το χέρι, αλλά εις μάτην. Μάλιστα, σταματά και έπειτα από μερικά δευτερόλεπτα, κάνει έναν αμήχανο -μάλλον- χαιρετισμό και το ζεύγος κατευθύνεται προς το αεροσκάφος.
Το βίντεο, όπως ήταν αναμενόμενο. δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες των social media.

«Πάντα αναρωτιόμουν γιατί η Μελάνια φοράει το παλτό της με τόσο ηλίθιο τρόπο. Δεν έχει δει ποτέ ξανά μια γυναίκα να επιμένει να φορά κάθε παλτό με αυτό τον τρόπο. Τώρα ξέρω γιατί! Έτσι ώστε ο Τραμπ να μην μπορεί να της πιάσει το χέρι. Χα! Το να φορά κανείς έτσι το παλτό μπορεί να φαίνεται άβολο, αλλά κοιτάξτε ποια είναι η εναλλακτική!» έγραψε ένας χρήστης.

«Αν δεν έχεις βάλει το χέρι μέσα στο παλτό, δεν μπορείς να πιάσεις και χέρι», ανέφερε ένας άλλο χρήστης, ενώ «Μη με αγγίζεις!», ήταν το σχόλιο ενός τρίτου χρήστη του Twitter.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.