Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση της Ζέμπερη! Θέλει δικό της γενετιστή η οικογένεια για το DNA και αναπαράσταση του εγκλήματος

3 μήνες μετά τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη και η υπόθεση εξακολουθεί να απασχολεί την επικαιρότητα, με την οικογένει...


3 μήνες μετά τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη και η υπόθεση εξακολουθεί να απασχολεί την επικαιρότητα, με την οικογένεια να θέλει να προσλάβει δικό της ειδικό γενετιστή, που θα ερμηνεύσει τα ευρήματα για το βιολογικό υλικό που βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας.





«Η οικογένεια είναι πεπεισμένη ότι ο κατηγορούμενος που έχει ομολογήσει είναι αυτός που αφαίρεσε τη ζωή της Δώρας γιατί και οι μεταγενέστερες πράξεις του αυτό δείχνουν. Δεν θέλουμε να μείνει κανένα ερώτημα αναπάντητο.




Θα επαναφέρουμε το αίτημα για αναπαράσταση του εγκλήματος και για άρση του απορρήτου για τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του Σοροπίδη» ισχυρίστηκε η δικηγόρος της οικογένειας κ. Γιάννα Παναγοπούλου.
Την ίδια ώρα, ο αδερφός της άτυχης Δώρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, δήλωσε πως «εμείς δεν θέλουμε καμία σκιά πάνω από την άγρια δολοφονία» προσθέτοντας ότι «κατά καιρούς η αδερφή μου είχε φόβους για υποθέσει που ήλεγχε».





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.