Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Τρόμος στην Ιταλία... Πυροβολισμοί και πολλοί τραυμτίες στην πόλη Ματσεράτα! ΣΤΟΧΕΥΕ ΜΟΝΟ ΜΑΥΡΟΥΣ ο δράστης...!!!

Τρόμος στην κεντρική Ιταλία! - Περιστατικό πυροβολισμών σημειώθηκε στην πόλη Ματσεράτα - Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πολλούς τ...

Πυροβολισμοί στην Ιταλία! «Πολλοί τραυματίες» | Newsit.gr

Τρόμος στην κεντρική Ιταλία! - Περιστατικό πυροβολισμών σημειώθηκε στην πόλη Ματσεράτα - Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πολλούς τραυματίες και πως ο δράστης στόχευε μόνο μαύρους - Το όχημα κινείται ακόμη στους δρόμους της πόλης! 






Ένας άνδρας άνοιξε σήμερα πυρ εναντίον περαστικών στην πόλη Ματσεράτα στην κεντρική Ιταλία. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως τραυμάτισε τουλάχιστον δύο ανθρώπους. Ωστόσο ιταλικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης ανεβάζουν τον αριθμό των τραυματιών σε τουλάχιστον τέσσερις, ή και παραπάνω.




Οι πρώτες πληροφορίες για τους πυροβολισμούς στην Ιταλία

Οι πληροφορίες που έρχονται με καταιγιστικούς ρυθμούς από τα διεθνή ΜΜΕ, έχουν ως κοινό παρονομαστή το όχημα.

Αυτό μέσα στο οποίο βρίσκονταν ο δράστης όταν άνοιξε πυρ κινούμενος στους δρόμους της πόλης. Μιλούν για μια μαύρη Alfa Romeo 147.

Στο όχημα επέβαιναν σύμφωνα με την RAI δύο λευκοί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημόσιου τηλεοπτικού σταθμού RAI, ο άγνωστος είχε στόχο μόνο μαύρους.

Το αυτοκίνητο κινείται ακόμη στην πόλη και οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό! Αστυνομικοί «σαρώνουν» τις κάμερες προσπαθώντας να εντοπίσουν το αυτοκίνητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.