Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ...;; ΟΙ Μογγόλοι Ετοιμάζουν σειρά που θα παρουσιάζει την εισβολή στην Κύπρο ως… ειρηνική επιχείρηση...!!

Μια μεγάλη τηλεοπτική σειρά για την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο ετοιμάζει το κανάλι "Fox" Τουρκίας. Ωστόσο αυτό έχει προκαλέσε...

Αδιανόητο! Ετοιμάζουν σειρά που θα παρουσιάζει την εισβολή στην Κύπρο ως… ειρηνική επιχείρηση

Μια μεγάλη τηλεοπτική σειρά για την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο ετοιμάζει το κανάλι "Fox" Τουρκίας. Ωστόσο αυτό έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, αφού παρουσιάζει τον "Αττίλα" ως μια... ειρηνική επιχείρηση.






Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η σειρά θα δείχνει την εισβολή του «Αττίλα» ως μια επιχείρηση που απέτρεψε την αιματοχυσία (!) στο νησί.




Το καστ δεν θα είναι «φειδωλό», αφού αναμένεται να παίξουν αρκετοί γνωστοί Τούρκοι ηθοποιοί. Μάλιστα για να είναι πιο ρεαλιστικά τα γυρίσματα της… ειρηνικής επιχείρησης, το μεγαλύτερο μέρος θα γυριστεί στο κατεχόμενο νησί.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2018 και σκηνοθέτης είναι ο Süleyman Çobanoğlu.

Ωστόσο πέρα από την απίστευτη πρόκληση, εκφράζονται και φόβοι για πόσο μεγάλη θα είναι η ζημιά αν αυτή η σειρά πωληθεί και προβληθεί και στο εξωτερικό, όπως γίνεται συνήθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.