Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φοβάται κάτι ο Σαλμάς; «Δεν θα κάνω αυτά που μου κάνουν» λέει και δεν υπογράφει για προανακριτική κατά ΣΥΡΙΖΑ

Κοινοβουλευτικές πηγές από το επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας απαντώντας σε σχετικό ερώτημα κάλεσαν τους δημοσιογράφους να απευθυνθούν στον ...


Κοινοβουλευτικές πηγές από το επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας απαντώντας σε σχετικό ερώτημα κάλεσαν τους δημοσιογράφους να απευθυνθούν στον βουλευτή για εξηγήσεις





Τη θέση του από την στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με τους χειρισμούς στην υπόθεση Novartis διαχωρίζει ο κ. Μάριος Σαλμάς επιλέγοντας να μην υπογράψει τη σχετική πρόταση για σύσταση προανακριτικής που θα ελέγξει ενδεχόμενη τέλεση του αδικήματος της απιστίας από τους κ.κ. Ανδρέα Ξανθό, Παναγιώτη Κουρουμπλή και Παύλο Πολάκη.




Κοινοβουλευτικές πηγές από το επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας απαντώντας σε σχετικό ερώτημα κάλεσαν τους δημοσιογράφους να απευθυνθούν στον βουλευτή για εξηγήσεις.
«Τηλεφωνήστε στον κ. Σαλμά και ρωτήστε τον γιατί δεν υπογράφει» ανέφεραν χαρακτηριστικά ενώ από το περιβάλλον του κ. Σαλμά υποστηρίζεται ότι δεν επιθυμεί να μπει σε διαδικασία αντεκδίκησης. «Δεν θα κάνω αυτά που μου κάνουν» φέρεται να λέει ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.