Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΩΡΑ... ΕΚΤΑΚΤΩΣ στην Βιέννη ο Κοτζιάς ΚΡΥΦΑ συναντιέται ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ με τον σλαβοαπατεώνα ΝΤΙΜΙΤΡΟΦ...!!!

Ξαφνικές εξελίξεις φαίνεται πως έχουν προκύψει στο ζήτημα του Σκοπιανού καθώς ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς έχει μεταβεί εκτάκτω...



Ξαφνικές εξελίξεις φαίνεται πως έχουν προκύψει στο ζήτημα του Σκοπιανού καθώς ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς έχει μεταβεί εκτάκτως στη Βιέννη για να συναντήσει απόψε, Δευτέρα τον ομόλογό του της ΠΓΔΜ Νικολά Ντιμιτρόφ.






Μάλιστα, σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών, οι δύο ΥΠΕΞ θα έχουν αύριο, Τρίτη, συνάντηση και με τον ειδικό διαμεσολαβητή του ΟΗΕ για το θέμα της ονομασίας Μάθιου Νίμιτς. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχουν ανακοινωθεί οι ακριβείς ώρες των συναντήσεων, ενώ οι δύο υπουργοί επρόκειτο να συναντηθούν αργότερα αυτή την εβδομάδα στην άτυπη σύνοδο των ΥΠΕΞ της ΕΕ στη Σόφια, στις 15 και 16 Φεβρουαρίου.

Είναι άγνωστο για ποιον λόγο πραγματοποιείται η έκτακτη αυτή συνάντηση με δεδομένο πως το επόμενο ραντεβού των δύο ΥΠΕΞ επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ενδέχεται λοιπόν είτε να προέκυψαν νέα δεδομένα στη διαπραγμάτευσης που χρειαζόταν δια ζώσης επαφές, είτε να έπεσε κάποια πρόταση στο τραπέζι.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.