Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Όταν έχεις απέναντί σου έναν τρελό, πρέπει να προετοιμάζεσαι & για πόλεμο» Η συνέντευξη του Συνταγματάρχη Λοϊζου στο «ΣΙΓΜΑ» ΒΙΝΤΕΟ

veteranos: Τι δήλωσε ο Συνταγματάρχης ε.α και λέκτορας στο τμήμα Διεθνών Σχέσεων του κολεγίου «Λήδρα», Άντης Λοΐζου. Ο Συνταγματάρχης...


veteranos: Τι δήλωσε ο Συνταγματάρχης ε.α και λέκτορας στο τμήμα Διεθνών Σχέσεων του κολεγίου «Λήδρα», Άντης Λοΐζου.




Ο Συνταγματάρχης Λοΐζου, καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του ΣΙΓΜΑ, ερωτηθείς αν υπάρχει ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου με την Τουρκία απάντησε, «τα πάντα ρει».




Ο ίδιος πρόσθεσε: «Μπροστά μας έχουμε μια κατάσταση κρίσεως. Χαμηλής εντάσεως ως μεσαίας. Δεν είχαμε κανένα θερμό επεισόδιο. Οι αντίπαλοι είναι δυο, η Τουρκία και εμείς.
Η Τουρκία είναι πανίσχυρη και εμείς στερούμεθα ενόπλων δυνάμεων. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε, να μου επιτραπεί η φράση, τρελοί, να κάνουμε τον πόλεμο εμείς».
Την ίδια ώρα, ο συνταγματάρχης εν αποστρατεία σημείωσε ότι αυτόν τον αντίπαλο που έχουμε απέναντί μας (Ερντογάν), τον έχουμε πάρα πολλά χρόνια και, ως εκ τούτου, θα έπρεπε η δική μας πλευρά να είχε προβεί στο κατάλληλο ψυχογράφημα κατανοώντας την πολιτική της Τουρκίας.
«Θα ήταν αφέλεια να πιστεύαμε ότι δε θα ανανέωνε τη NAVTEX η Τουρκία», υπογράμμισε.

Επιπρόσθετα, διερωτήθηκε εάν η δική μας πλευρά είχε αναγνώσει ορθώς τις προθέσεις της Τουρκίας, τότε γιατί δεν έλαβε εκείνα τα προληπτικά μέτρα ώστε να αποφευχθούν αυτές οι εξελίξεις.

Προχωρώντας ένα βήμα παρά κάτω, ο κ. Λοΐζου ανέφερε: «Aγοράζαμε όπλα τα οποία ήταν για έρευνα και διάσωση και τα παρουσιάζαμε ότι θα διασφάλιζαν την ΑΟΖ μας.

Και ερωτώ, ποιο σκάφος τόλμησε να βγει; Φυσικά, καλώς δεν βγήκε, αλλά γιατί έλεγαν ψέματα στον λαό ότι αυτά τα δυο σκάφη, εκείνο το σαπιοκάραβο που πήραμε από το Ομάν που πιάνει έντεκα κόμβους και το περιπολικό ανοικτής θαλάσσης που είναι για έρευνα και διάσωση και τίποτα άλλο. Και λέγαμε στον λαό ότι εξοπλίσαμε τη χώρα μας».

Σχόλιο: Οι μπηχτές του Συνταγματάρχη προς τον πρώην ΥΠΑΜ Φωκαίδη ήταν περισσότερο απο εμφανείς…Αλλά δεν είπε τι πρέπει να κάνουν τώρα οι Κύπριοι!

Μια ακόμη επισήμανση …ΟΙ Κύπριοι ψήφισαν και ξαναψήφισαν την «Που@άνα της Πολιτικής» για Πρόεδρο της Κύπρου ,δεν φέρουν καμιά ευθύνη όταν κάποιοι έλεγαν ακόμη και για διάλυση της ΕΘνικής Φρουράς








Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.