Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ: Αυτά δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Ειρήνης Λαγούδη

Το θρίλερ με το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας συνεχίζεται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αναμ...


Το θρίλερ με το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας συνεχίζεται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση.




Οι πρώτες πληροφορίες για τα ευρήματα των τοξικολογικών εξετάσεων φαίνεται ότι ενισχύουν το σενάριο της δολοφονίας.




Όπως μετέδωσε η εκπομπή LiveNews, τα πρώτα αποτελέσματα από το ιατροδικαστικό εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών, αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για λήψη ουσιών που θα επηρέαζαν την αντίληψή της. Τη στιγμή της μοιραίας φωτιάς δηλαδή, μέσα στο αυτοκίνητο, η γυναίκα είχε πλήρη αντίληψη του τι συνέβαινε και δεν ήταν υπό την επήρεια ηρεμιστικών ή άλλων φαρμάκων.

Επίσης, δεν βρέθηκε κανένα ίχνος φυτοφαρμάκου για το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Όλα αυτά σύμφωνα με την οικογένειά της και τους ειδικούς που ασχολούνται με την υπόθεση ενισχύουν το σενάριο της δολοφονίας.

Πάντως η καθυστέρηση των επίσημων αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων, οι οποίες μάλιστα είχαν τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος, έχει προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης. Σύμφωνα με το LiveNews, ο λόγος που καθυστερούν τα τελικά αποτελέσματα των τοξικολογικών, είναι γιατί είναι εκτός λειτουργίας το μηχάνημα του εργαστηρίου και δε μπορεί να «διαβάσει» το μονοξείδιο του άνθρακα! Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πάντα, οι τοξικολογικές εξετάσεις της Ειρήνης Λαγούδη, έχουν σταλεί σε άλλη ιατροδικαστική υπηρεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.