Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λύσσαξαν και ξεπέρασε κάθε όριο η αλητεία τους! Κατηγορούν για «ναζιστικό χαιρετισμό» τον παραολυμπιονίκη και πρήων συριζαίο Παλτσανιτίδη που χτες ήταν στο πλευρό του Μίκη Θεοδωράκη! ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΨΕΥΔΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ!

Σε φωτογραφία που συνοδεύει ανακοίνωση της Κίνησης Χειραφέτησης Αναπήρων «Μηδενική Ανοχή», ο πρόεδρος των παραολυμπιονικών, Σίμος Παλτσ...



Σε φωτογραφία που συνοδεύει ανακοίνωση της Κίνησης Χειραφέτησης Αναπήρων «Μηδενική Ανοχή», ο πρόεδρος των παραολυμπιονικών, Σίμος Παλτσανιτίδης, φαίνεται να χαιρετάει ναζιστικά δίπλα στον Μίκη Θεοδωράκη κατά τη διεξαγωγή του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα.





Ακολούθησαν άρθρα που θεώρησαν τον τύπο του χαιρετισμού δεδομένο.


Είδαμε την είδηση στα tanea.gr, iefimerida.gr, tovima.gr, left.gr. Αληθεύει;

ΨΕΥΔΗΣ ΕΙΔΗΣΗ

Ενημέρωση:

Σε τηλεφωνική επικοινωνία μας με τον κ. Παλτσανιτίδη, ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε σε καμιά περίπτωση ναζιστικός χαιρετισμός. Η δήλωσή του έχει ως εξής:




«Δεν είχα, δεν έχω, ούτε θα έχω σχέση με τη Χρυσή Αυγή, και ευρύτερα με την ακροδεξιά ή την ακροαριστερά. Αποδοκιμάζω τη Χρυσή Αυγή, τα συνθήματά της και τον τρόπο με τον οποίο αυτή κινείται. Από το 1979 έως το 2011, ήμουν μέλος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος ευρωβουλευτής του το 2009. Το 2012 μου ζητήθηκε να δραστηριοποιηθώ στις γραμματείες αθλητισμού και αναπηρίας του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και έκανα. Ήμουν επίσης μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Παραιτήθηκα στις 1/7/2016 λόγω διαφωνιών με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, και έκτοτε είμαι ανεξάρτητος κομματικά».

Αρχικό κείμενο:

Καταρχάς, να σημειωθεί ότι ακόμα και στην ανακοίνωση της Κίνησης Χειραφέτησης Αναπήρων «Μηδενική Ανοχή», πουθενά δεν γίνεται λόγος για ναζιστικό χαιρετισμό.

Όσον αφορά το περιστατικό, αυτό έχει καταγραφεί από δυο βίντεο και ισάριθμες γωνίες.

Η πρώτη λήψη βρίσκεται στο 3:43:06:... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ



ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.