Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΑΖΕΣ ΜΕΡΙΚΕΣ: «Νταής» σύζυγος σακάτεψε στο ξύλο τη γυναίκα του αλλά τα… βρήκαν!

Τον είχε καταγγείλει ότι την χτύπησε με γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι το 2015, αλλά κατέθεσε υπέρ του στη δίκη υποστηρίζοντας ότι ο τ...



Τον είχε καταγγείλει ότι την χτύπησε με γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι το 2015, αλλά κατέθεσε υπέρ του στη δίκη υποστηρίζοντας ότι ο τραυματισμός της ήταν… τυχαίο περιστατικό





Μπορεί να σακάτεψε στο ξύλο την σύζυγό του και να του έκανε μήνυση, αλλά η ίδια κατέθεσε στο δικαστήριο ότι τα… ξαναβρήκαν και δεν μαλώνουν πια! Πάντως, ο 56χρονος Έλληνας δεν απέφυγε την «καμπάνα», για να μην το… ξανακάνει!




Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή το «νταή» κάτοικο ενός χωριού στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, καθώς τον έκρινε ένοχο για την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βλάβης αλλά τον απάλλαξε από την κατηγορία της ενδοοικογενειακής απειλής.

Η σύζυγός του, που τον είχε καταγγείλει ότι την χτύπησε με γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι, τα πόδια και το σώμα στις 25 Σεπτεμβρίου 2015, κατέθεσε υπέρ του στη δίκη υποστηρίζοντας ότι ο τραυματισμός της ήταν… τυχαίο περιστατικό! Δεν έπεισε όμως τους δικαστές που καταδίκασαν τον 56χρονο και του έδωσαν δικαίωμα έφεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.