Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απίστευτο: Υφυπουργός παραιτήθηκε επειδή άργησε – Φυσικά δεν είναι Ελληνας! ΒΙΝΤΕΟ

Στην Ελλάδα η αγάπη της καρέκλας είναι τόσο μεγάλη που κανείς δεν παραιτείται από την θέση του. Ευτυχώς σε άλλες χώρες υπάρχουν κάποιοι...



Στην Ελλάδα η αγάπη της καρέκλας είναι τόσο μεγάλη που κανείς δεν παραιτείται από την θέση του. Ευτυχώς σε άλλες χώρες υπάρχουν κάποιοι που τιμούν τον λαό που τους έχει εκλέξει και το έργο που επιτελούν.




Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Μάικλ Μπέιτς, υφυπουργός στο υπουργείο Διεθνούς Ανάπτυξης στην Αγγλία που παραιτήθηκε γιατί δεν ήταν στην θέση του για να απαντήσει στις ερωτήσεις τους.





Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, πριν αποχωρήσει από την αίθουσα δήλωσε: «Θα ήθελα να μου επιτρέψετε να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη από την συνάδελφό μου, τη Βαρώνη Λίστερ, που δεν ήμουν στη θέση μου για να απαντήσω στις ερωτήσεις της, πάνω σε ένα εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα. Εδώ και πέντε χρόνια που βρίσκομαι στη βουλή των Λόρδων και απολαμβάνω το προνόμιο να απαντάω ερωτήματα εκ μέρους της κυβέρνησης πίστευα πάντα ότι αποτελεί καθήκον μας να ανταποκρινόμαστε στα υψηλότερα πρότυπα ευγένειας και σεβασμού. Ντρέπομαι βαθιά που σήμερα δεν ήμουν στη θέση μου όταν έπρεπε. Ως αποτέλεσμα αυτού, θα υποβάλλω την παραίτησή μου».



eleftherostypos

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.